Discover Pro navigasyon güncellemesi


driver_can

Paylaşımcı Üye
 
Katılım
27 Mar 2016
Mesajlar
3,078
Tepkime puanı
3,570
Konum
İstanbul
İsim
CAN
Merhabalar,Discover Pro cihaza sahibim.Bu cihaz için navigasyon güncellemesini yapabilen arkadaşlarımız oldu mu acaba?32 gb hafıza kartı veya usb gerektiğini biliyorum.Ama Türkiye Haritasını nereden temin edip sağlıklı bir şekilde güncelleyebilirim.Şuan 2016/17 haritası mevcut.

 
Konuyu tesadüf okudum, buradan https://webspecial.volkswagen.de/vwinfotainment/int/en/index/downloads/maps-download#/ yeni güncellemeleri indirebilirsiniz araç modelinizi seçerek.

Benim sorum ise yanlış aldığım navigasyon sd kartta Türkiye yok acaba verdiğim linkteki TR dosyasını indirip kurarsam. Ülkemiz için olan navigasyonu kullanabilir miyim?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burdan yükleme yapınca cihaz veya navigasyon dili konusunda sorun olmuyor dimi? 

 
Forumdan Tuna arkadaşımız sağolsun kendi cihazını 2019 haritasıyla güncellemiş onun tarifiyle bende kendi cihazımı güncelledim.Vw sitesinden indirip cihaza usb/sd card taktığınızda güncelleniyor.

 
1 hafta once guncelleme yaptim eur haritada tr gözükmüyor gorselde ama indirilmesi gereken o

 
@driver_can dostum bende mib2 var navigasyon kartım yok ama cihaz üzerinde nav düğmesi var arkadaş bana navigasyon kartı amam gerektiğini söyledi formda gezerken bu konuyu buldum siz navigosyonu güncellemşsiniz sanırım banada yardımcı olursan sevinirim ben şimdi bu linkten eupropa 7 yi indiricem orda Türkiye var zaten diğerlerinde yok neyse dosyayı rardan çıkartıcam kaç GB lık sd card lazım diyelim sd kartı temin ettik dosyayı rardan çıkartıp karta kopyalamam yeterli olucak mı yoksa başka bir işlem daha mı yapmam gerekli

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
"www.vw.com.tr"  girin.

Satış sonrası hizmetler, Bilgi ve Eğlence Sistemi Güncellemeleri kısmına geçin.

Burada araç marka, model yılı ve media tipine göre hem güncelleme dosyalarını, hem de nasıl yapılacağını anlatan "pdf " formatında dökümana ulaşacaksınız.

 

Geri
Üst Alt