Park sensörü taktırma


Golftdi

Katılımcı Üye
 
Katılım
4 Ocak 2019
Mesajlar
934
Tepkime puanı
323
İsim
Bayrak
Arkadaşlar golf 7 park sensörü ön arka fiyat nedir, en uygun nereden hangi ürünü alıp kime taktırabilirim?  Dikkat etmem gereken noktalar nedir. Orjinal görünümlü park sensör olucak. Takıldıktan sonra sensörlere boya gerekiyor mu? 

 
Ekranda görüntü çıkmasını istiyorsanız ender yada apo usta mevcut diye biliyorum fiyatını enderin sitesinden bakabilirsiniz ama sadece dıştan orjinal gibi gözüksün derseniz o tip park sensörlerü mevcut onlardan sipariş geçebilirsiniz benimkide yolda 1-2 hafta içinde gelicek bi konu açarım abilerimi bilgilendirmiş olurum.

 
@mutlubey17 nereden kaça aldın, link atabilir misin adres. Ekranda görünmesi ile görünmemesi arasında çok mu uğraş var.

 
Ekstra iki kablo ve orjinal olacak. Ekranda görünmeyen kuş serisi gibi olacaktır :)
Durumu uygun olan orjinali tercih eder tabiki ancak aradaki fark ortada olduğu için ben böyle bi yol izledim bi sorun olcağını zannetmiyorum
 
@mutlubey17 @mutlubey17 erkranda görünmesi   Çokta önemli değil, fiyat baya farkediyor. Ön arka mı bu ürün? Tamponda orjinali gibi duruyor çıkıntısız? Bir de boya gerekiyor mu?

 
[mention=4155]mutlubey17[/mention] [mention=4155]mutlubey17[/mention] erkranda görünmesi   Çokta önemli değil, fiyat baya farkediyor. Ön arka mı bu ürün? Tamponda orjinali gibi duruyor çıkıntısız? Bir de boya gerekiyor mu?
Sadece arka fiyatı bu,satın alma seçeneklerinde rengi seçiyorsunuz


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
@mutlubey17 önler için iki tanemi alman gerekiyor, biri arkaya biri öne, renk te ya ton tutmaz ise ?

 
[mention=4155]mutlubey17[/mention] önler için iki tanemi alman gerekiyor, biri arkaya biri öne, renk te ya ton tutmaz ise ?
Satıcıya Boya Kodunuzu söylerseniz belki yardımcı olur
Ben direkt beyaz aldım aracımda beyaz olduğu için çok bi ton farkı olcağını zannetmiyorum


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
@mutlubey17 Evet beyaz için çok ton farkı olmayacaktır. Olursa da sensör boyatılır problem olmaz. Orjinale o kadar para verilmeyecekse yan sanayi de takılabilir. Ha kuş serisi ha başka seri. Mühim olan işin görülmesi. :)  

 
@AhmetCakmak  bu yan sanayi iyi değil ben takmam dedi bir usta, takmıyoruz biz onları dedi. O kadar kötü mü bu yan sanayi. 

 
@Golftdi Cinsine göre değişir hocam. Gerçekten köyü yan sanayi ürünler olmakla birlikte büyük markaların sensörleri de bulunmaktadır. Orjinal kadar verimli olmasa da iş görür kaliteli yan sanayiler. Ama 50-60 liraya satılan sensörler hem iyi algılamıyor hem de bozuluyor

 


Geri
Üst Alt