Resimdeki parçayı nerden bulabilirim?


Katılım
12 Ocak 2019
Mesajlar
48
Tepkime puanı
27
Konum
istanbul
İsim
Mehmet AVCI
Merhaba arkadaşlar resimdeki parça 2004 Model GOLF V torpido kapağı açma koludur. Bu parça için bir çok çıkmacı ve servis  dolaştım fakat hepsi de parçanın komple torpido kapağı şeklinde satıldığını söylediler. Oysa bana sadece şu resimdeki ufak kol lazım. Yardımcı olabilecek arkdaş var mı acaba?

Ekli dosyayı görüntüle 18369

Ekli dosyayı görüntüle 18370

 
Hocam muhtemelen hepsi doğru söylüyor. Tek bulunması zor gibi

 
Sağolun Yusuf Bey ;  kapağın çıkmasına bile 300-400 istiyorlar. En son bir yerde 200 e buldum ama şu ufacık parça için o parayı da vermem. Tornavida ile açıp kaparım.

 
Bir şey geldi aklıma ama olur mu bilmem;  Kapağın üstünü metal bir parça ile kaplamak. Kapağı ve kopan kısmı metale iyice yapıştırıp gizli somun ile bütünleştirmek ve sonra gri sprey boya ile boyamak. İmkansızı zorlamak lazım diye düşünüyorum. :)

 
Konunun süresi biraz fazla geçmiş ama yinede belki senin ihtiyacın vardır belki başka bir arkadaşa yardımcı olabilir eğer cnc tezgahı olan bir yere gidersen parçayı bire bir yapabileceklerini düşünüyorum bunun çizimi ve çıkarılması zor bir şey değil bu ve bunun gibi bir çok parçayı yaparlar cnc tezgahı olan kişiler eğer yok ben bulamam diyen olursada özel mesaj atabilir konuyla ilgili yardımcı olmaya çalışırız.

 

Geri
Üst Alt