Golf 7 kalorifer ızgara temizliği


Golftdi

Katılımcı Üye
 
Katılım
4 Ocak 2019
Mesajlar
934
Tepkime puanı
323
İsim
Bayrak
Arkadaşlar golf 7 kalorifer ızgaralarını söküp yıkamak temizlemek mümkünmü, konu hakkında video var mı?

 
Arkadaşlar golf 7 kalorifer ızgaralarını söküp yıkamak temizlemek mümkünmü, konu hakkında video var mı?
TRY 5.85 43%OFF | Araba fırça toz Araçları Oto Temizlik Aksesuarları Volkswagen Golf 7 Için 5 6 4 GTI Passat B5 B6 B7 B8 polo CC Tiguan Jetta MK4 5 6
https://s.click.aliexpress.com/e/cZDi10ut hocam sökmekten ziyade ben bunu kullanıyorum üstüne araç içi temizleyici sürüp temizliyorum çokda güzel oluyor

BLA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Arabada gördüğünüz her parçayı sökmek mümkün 😊

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Golftdi arkadaşın dediği gibi lego gibi araba ama Trim sesinden korkarım ben yoksa sökülebilir siz içine bişey mi kaçırdınız? 

 
@Golftdi hocam ön tarqf ortadaki kısım için teyp değiştirme videolarını izleyebilirsiniz teybi sökmek için  ızgaralar sökülüyor ön taraf yan kısımlar içinde kapıyı açtığınızda torpidonun dışa bakan kısmında siyah bi parça var onu söküp arkadan ittirip tırnaklarından kurtararak sökebilirsiniz video içinde ızgaralara basınc vb gösteren ekran takıyorlar youtube da bolca videsu var orda sökümleri mevcut .

 
@Beşiktaş1903 hocam golften trim sesi getirmek cidden başarı isteyen bir durum 😊 En fazla klips kırarsınız onuda maliyeti 1-2 tl çok rahatlıkla değiştirebilirsiniz .

 
Media defalarca söktüm ön cekmece vites çerçevesi vs en ufak bir trim sesi yok parca birleşim yerleri ve klipsler cidden guzel tasarlanmış 

 
@mbonat @forjust1day Geçen ay yan ayna altı led takma işlemi için tavandaki ön ışıklardan kablo çekildi, orası söküldü takıldı. Şimdi sallandıkça ciyak ciyak ses geliyor ordan, deliriyorum. Yukarı doğru bastırınca duruyor ses ama elim sürekli orayı tutarak da arabayı kullanamam tabi  :)  Nasıl keseriz acaba bu sesi?

 
@mbonat ne yazmalııyım video için bulamadım da

 
@Beşiktaş1903 yok hayır birşet kaçırmadım içine ama temizlikte titizim içini yıkamadan rahat edemicem, güzel yıkayıp kurutup takıcam :)

 
@bcaksk hocam öncellikle ayna altı için ordan kablo çekmenize gerek yoktu kapıda kendi soketleri var direk ordan olabilirdiniz. Orda ses yapcak birşey yok belki tırnağı tam oturmamıştır yada kabloyu sabitlemediniz onun için ses yapar bende sökmüştüm orayı bolca tırnak var ses çıkması zor belkide tırnak kırıldı .

 


Geri
Üst Alt