golf VI oem bi xenon&dynaudio


slaguter

Yeni Üye
Katılım
3 Kas 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İsim
Fatih
merhabalar arkadaşlar 7 yıllık focus tecrübemden sonra yaklaşık bir ay önce golf 6 macerama başladım.Aracıma ekstralar katarken genelde oem ürünler tercih ederim.Yaptığım araştırmalarda oem bi xenon far ve dynaudio konusunda birkaç soruya cevap arıyorum.Genelde golf 6 ya r far takarken çin malı ürün tercih edenler var ben oem far buldum ama tahmini fiyatı 2000 tl ye malolacak almalımıyım yoksa çin malı ürünlerde kaliteli midir?bir de dört kapı hoparlör ve 2 tweeter direk alınıp takılabilir mi (montajı sonrası kodlamaya ihtiyaç var mı?)

 
Uzun yıllar binme düşünceniz varsa orjinal ürün alın derim.

 
Hocam bende Golf VI Highline var. Bi-xenon'lardan fazlasıyla memnunum. AFS özellikle çok hoşuma gidiyor. Sonradan aldığınızda AFS açılıyor mu bilmiyorum. Çünkü onun beyni vs. ayrı. Ampulleri de biraz pahalı ama kesinlikle Bi-xenon'u hatta orjinalini tavsiye ederim.

 
Oem xenonlar tamamen orjinaline uygun (otomatik yükseklik vs.) monte edilecek ise 2000 iyi fiyat. Replika ürün ile fiyat farkına göre kaçırmayın derim.

dynaudioyu orjinal yapmak yerine çok  daha kaliteli sistemlere geçiş yapılabilir. Örneğin Audison un Golf 6 için özel ürettiği APSP G6 paketini inceleyebilirsiniz. İyi bir yere uygulatırsanız montaj sonrası OEM den bile iyi bir uyum sağlayacaktır.

 

Geri
Üst Alt