Servis Yazılımları Hk.


33hasan33

Katılımcı Üye
 
Katılım
11 May 2018
Mesajlar
640
Tepkime puanı
303
Konum
Tarsus / Niğde
İsim
Hasan
Arkadaşlar benim merak ettiğim konu servislerde araçlara yüklenen güncellemeler sonrasında ne gibi değişikler oluyor. yeni özellikler mi ekleniyor. bazı kritik hatalar mı düzeltiliyor.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam genellikle özellik değil sistemle ilgili değişiklikler oluyor. Bazıları geniş kapsamlı bazıları ise küçük değişiklikler oluyor. Gün geçtikçe arabalar daha da akıllandığı için bu tarz güncellemeler iyi oluyor. Örneğin Tesla forumlarından okuduğum kadarıyla sık sık güncelleme geliyormuş. Tesla araçlar yapay zeka vb diğer çoğu teknolojilere sahip olduğu için sistem daha çok değişikliğe ihtiyaç duyabiliyor.

 
@AhmetCakmak Ahmet Bey özellikle soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.  size birşey daha sormak istiyorum. benim aracım servis bakımlı. rütün servise verdiğimde onlar bu tür güncellemeleri otomatik mi yapıyorlar yoksa kullanıcı talebine göremi güncelleme yapıyorlar. bu güncelleme ücretleri nasıl oluyor.

 
Genelde yazılım güncellemeri kullanıcıya güncellemenin detayları belirtilerek yapılıyor. İlla servis bilgi veriyor değil ama geneli bu şekilde. Yazılım güncellemelerinde ücret alınmıyor. 

 

Geri
Üst Alt