2019 yılı otomobil trend renkleri


sade2017

Üye
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
69
Tepkime puanı
18
İsim
ali
2019 yılının otomobilde trend renkleri  neler? Sanki metalik mavi lansman rengi olarak sık kullanılıyor gibi. Bu gün otomobil alacak olsanız siz  hangi rengi tercih ederdiniz?

 
Benimde dikkatimi cekti ustadim genelde mavi renk on planda gibi , alinacak araca gore degisiyor bence aracin karakteristik cizgilerinu cikartmasi lazim rengin mesela sahsi gorusum bizim golflerde siyah renk hic gostermiyor cizgileri ama griler, beyaz ve pasifik mavi ortaya cikartiyor ozellikle tungsten gri 

 
2016 da ilk golf ümü alırken beyaz, pasifik mavi veya tungsten gri olmasına dikkat etmiştim ve tungsten gri almıştım. Gerçi şuan makyajsız kasa alsam Gün batımı kırmızısı favorim olurdu.

@ZITIPAŞA hocamın dediği gibi alınacak araca göre değişiyor.

2018 de ikinci golfümü alırken yeni stopların beyaz renkte daha güzel göründüğü dikkatimi çekmişti. Stoktaki araçlardada kafamı karıştırıcak bir renkte yoktu ve böylece ikinci golfüm beyaz oldu.

 
Maviden vazgecemiyorum  :)  

Özellikle de Golf Yarış mavisi, pasifik mavi.

 
2013 de Golf ümü alırken katalogdaki Tungsten Gri çok etkiledi beni ve o renkde spariş etmiştim. Şimdi alacak olsam yeni katalogdaki Turmerik Sarısı nı alırdım heralde.. ;)

 
Renk tercihi hakkında fikir alınıyorsa, gri bence bir başka keyif
37afa15bead2fd571aec3250ff58386a.jpg


 
Sanırım biraz da sıkılıyoruz aynı renklerden. Ben yeni bir arabada yeni bir  renk tercih ederdim.

 
Renk tercihinin aracın doluluk oranına göre değiştiğini düşünüyorum, örneğin metalik yeşil yada dikkat çekici bir renk M serisinde ayrı bir güzel dururken, sıradan giriş paket bir 3 serisinde iğrenç durabiliyor, jant ebatı, farların yapısı ve sunroof gibi etkenler olayı çok değiştiriyor. Her ne kadar göreceli bir konu hakkında konuşuyor olsakta bu saydığım maddeler herşeyi değiştiriyor.

saygılarımla

bmw compare.JPG

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bencede arabanın renginde kombinasyon çok etkili.Dover jant halojen farlı pasifik yada tungsten vasat görünmesine rağmen(bence)17-18jantlı basic zenon u ledli pasifik-tungsten muhteşem görünüyor.Benim dowerli beyazım ise şükür dedirtiyor buda yeter.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 

Geri
Üst Alt