Kameralara yakalanan ve Golf 8 olduğu düşünülen araç


AhmetCakmak

Yönetici
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
5,763
Tepkime puanı
8,294
Konum
İstanbul
İsim
Ahmet Çakmak
Güney Afrika'da kameralara yakalanan bu aracın Golf 8 olduğu düşünülüyor. Ayrıca arkasındaki SUV aracın ise Skoda'nın yeni modeli Kosmiq olduğu iddia ediliyor. Kırmızı araç sizce Golf 8 olabilir mi? 



 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu teknoloji çağında ne hikmetse tüm kameralara yakalanan araçlar düşük çözünürlükteki kameralara yakalanıyor :)  50.saniyeden sonra olan kısımda bana bir hayli animasyon gibi geldi.

VW, Golf kadar önemli ve açıklanmamış bir aracı kamuflajsız dışarı çıkacak adamı mahveder.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Farklı şeyler olduğu bariz :) bu şekilde yeni çıkacak 2 aracı arka arkaya dikkat çekici şekilde trafikte görmek hiç normal değil :) hele ki 2018 yılını bitirip 2019 yılına gireceğimiz şu günlerde bu kalitede kameraya sahip kaç telefon kaldığı ayrı bir soru işareti :) aracı arkadan çekiyor güzel güzel ama yandan geçerken yakından çekim yok. Şahsen ben görsem tüm detayları çekerdim 😁😁 golf ile alakası olmayan biri olsa bile satayım dese Bi ton para alır 😂 bakalım görelim neler gösterecek zaman. Ama şayet gerçekse görüntüler ve araç golf 8 ise git gide incelen ve ufalan farlar nereye gidecek sorusunu akla getiriyor :) mk7 gibi hafif tombul yapıdan ziyade leon tarzı daha ufak daha fit bir görünüme doğru gidiyor gibi görünüyor.  

 
@Utku Lekesiz VW'nin geçen gün yayınladığı silüetten pek farkı yok hocam. Bana oldukça gerçekçi geldi. Pikseller çok iyi olmasa bile yansımalardan vs sahte değil gibi gözüküyor ama hayırlısı diyelim. :)  

@mustafacagri Hocam geçen gün Golf 8'in resmi silüeti paylaşılmıştı. Farların daha da ufalacağı kesin gibi duruyor. Golf 5 tombuldu, Golf 6 daha küçük geldi. Golf 7 tombul ve şimdi Golf 8 küçük gelebilir. :)  

/monthly_2018_12/golf8-1.png.38b117c715f243254416f7350e30ff60.png

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt