GOLF 7.5 GELEN SESLER


orman_yesili_golf

Yeni Üye
Katılım
19 Ağu 2018
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
İsim
Ümit
Merhaba arkadaşlar

öncelikle herkesin aracı hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun insallah. aracim golf 7.5 1.4 tsi highline yaklasık 1,650km.de

öncelikle araç rölantide kısa veya uzun yol yapıldığında tıkır,tıkır sesler geliyor, motordan gelen ses değil farklı mekanik bir parçadan gelen ses. bu sizlerde varmıdır ? ses kaydını aldım. isteyene gönderebilirim. servis klima borularından gelen ses diye kelepçe taktı fakat yinede bu ses var, doktor hasta ilişkisi örneğinde olduğu gibi  gittigimde  gürültüden bu sesi duyamadılar.

bir diğer ses çok yakında farkettim yada ilk aldığımdam beri vardı, aracı park konumunda iken fren pedalına basılıp bırakıldığında dsg vites kolundan bir mekanik parça ayrılıp bırakılıyor gibi cit cit ses geliyor. 

not: forumda aynı araçtan olan varsa telefonla da konuşmak isterim, mesaj atabilirler.

teşekkürler.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bahsettiğiniz ikinci ses normal hocam vitesteki mandalın kilit sesi. Frene basmadan kilit açılmasın diye

 
cevap için teşekkür ederim, ilk başlardan yoktu sanki sonradan oda ortaya çıktı diye düşündüm, araç çok sessiz farklı en ufak ses araçta sorun mu var hissi uyandırıyor. yoksa tek kelimeyle mükemmel bir araç ilk 0 aracım ve 7 yıllık hayalimdi, buradan Murat hocam'a selamlar sevgiler. 

aracınızda ki +ları ilk alirken mi sonradan mı aldınız, ne kadar maliyetleri oldu. 

 
Güle güle kullanın hocam aracınızı öncelikle. Artı diye kastettiğiniz sanırım opsiyonlar. Ben hepsini sipariş aşamasında kendim belirlemiştim 2 ay beklemeyi göze alarak:) sonradan eklenebilen opsiyonlar için şöyle bir başlık mevcut (tabi liste güncellenmiş olabilir ayrıca araştırmak lazım)





Bu arada bahsettiğiniz ilk ses için, eğer sürekli gelen değil de arada bir gelen ses ise klimayı auto konumunda kullanıyorsanız otomatik olarak havayı ayaklara, göğüse, ön cama vermeyi ayarlıyor olabilir klimatronik, onun sesi olabilir gibi birşey geldi aklıma

 
@nightwolf Hocam klimadan gelen ses kesinlikle değil, tamamen kapalı (off) modunda dahi, bu sesi duyabiliyorum. müzik açıldığında duyulması mümkün değil fakat motor dışında gelen bir mekanik ses kesinlikle ve rahatsız edici, yakında ki servis bulamadı ilk bakıma gittiğimde yada il dışına çıktığımda farklı yetkili servise götürüp anlatacağım, isterseniz mail atayım yada whatsApp'dan sesi gondereyim. 

teşekkürler.

 

Geri
Üst Alt