Golf 7 arkadan gıcırtı sesi acaba kapılardan mı geliyor


Muhammet-vag

Yeni Üye
Katılım
1 Kas 2018
Mesajlar
24
Tepkime puanı
1
İsim
Muhammet
Golf 7 arkadan gıcırtı sesi acaba kapılardan mı geliyor

 
Ayni konudan muzdaribim sinir bozucu servise bile gittim fayda yok bende sag arka kapi muhtemelen kapidaki piano black denilen parcadan gelior orayi sknca ses azalior ama gitmior kesin cozum istioz bu konular icin

 
Merhaba, benzer şekilde sağ arka kapı hizasından bende de vardı kasislerden geçerken yada araç orantısız bir şekilde esnediği zamanlarda. Nokta atışı olarak söyleyebileceğim arka koltukların kilit mekanizmalarına ve mekanizma kilit profiline likit yağ (würth) uyguladım sesten eser kalmadı. Sizde isterseniz kontrol edin en olmadı öncelikli olarak arka koltukları açılır konumda aşağıya kapatın öyle bir tur atın ses hala devam ediyor mu diye bakın ses hala varsa bahsettiğim yerden kaynaklanmıyor demektir.

 
Vallaha ben kilit mekanizmasına izole bant sardım Demir olana o gıcırtı gene var orantısız esnediği zaman 

 
Bende de vardı sağ arka tarafta. Arka koltuk kilit demirinden geliyordu. Elektrik bandı ile sardım, düzeldi. Trimlerden geliyorsa; Würt Silikon Sprey, kapı fitillerinden geliyorsa; "Henkel Tereson Kauçuk Sprey" tavsiye edebilirim. Kapı içinden geliyorsa söktürmeniz gerekecek muhtemelen.

 
Camlari yarım indirip o sekilde test edin , cam fitillerinden ses gelebilir

 
Koltuk kilitlerine bez bant yapıştırıp pandizotun oturduğu yere slikon sprey sıktım bakalım ses geçicek mi 

IMG_5822.JPG

IMG_5823.JPG

 
Ben arka koltuk kilitlerine direk sunger koydum, senede 1 degistiriyorum. 

 

Geri
Üst Alt