Yeni polo için far tavsiyesi


sade2017

Üye
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
69
Tepkime puanı
18
İsim
ali
Arkadaşlar yeni polo r-line aracımız için;   o sarı ışıktan kurtaracak, ceza yazdırmayacak, karşı tarafın gözünü almayacak pratik bir çözüm önerisi olan var mı?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar yeni polo r-line aracımız için;   o sarı ışıktan kurtaracak, ceza yazdırmayacak, karşı tarafın gözünü almayacak pratik bir çözüm önerisi olan var mı?
Keşke r-line almışken led far alsaydınız çok yakışırdı., neyse artık yapacak bişey yok., söylediğiniz "kriterlere" uygun pratik bir çözüm için;

-Philips X-treme Vision H7 (daha iyi aydınlatma sağlar., standart sarı ışıklı ampüllere göre beyaz 'a yakın bir ışık tonu vardır..)

-Osram Night Breaker Unlimited (daha iyi aydınlatma sağlar., standart sarı ışıklı ampüllere göre beyaz 'a yakın bir ışık tonu vardır..)

-Osram Cool Blue Intense H7 (Xenon efekti beyaz ışık alırsınız ama aydınlatma performansı düşük-orta düzeydedir., yağmur ve sis'te iyi pek iyi aydınlatma alamazsınız)

-Philips White Vision veya Crystal Vision (Xenon efekti beyaz ışık alırsınız ama aydınlatma performansı düşük-orta düzeydedir., yağmur ve sis'te iyi pek iyi aydınlatma alamazsınız)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
  sunroof  yerine aman kalsın deyip  led far tercih edenlerdenim. (comfort bir golfte)

Ama anket yapılsa buradaki 100 golfçünün 98 i  sarı far idare eder !!   sunroof olsun  yayla esintisi olsun HAVASI  olsun der. (geriye kalan biri ben?  diğeri kimdir belki yazar buraya)

Daha öncede bi yerlerde yazmıştım.  Sunroofun icat amacı klimasız 70-80 lerin araçlarında  araç içi aerodinamik sessiz esinti /havalandırma. (+ cam açmadan sigara dumanı tahliyesi belki??)

Klima varken   bu işi görünüm amaçlı tercih ihtimalim de  tevellüt kaynaklı  sıfır. (22 yaşında olsam belki?)

 
@forzaGilles @Savatage Aracı eşime aldık. Hanım ''İlla geri görüş kamerası''  olacak deyince tüm Türkiye altüst ettik teknoloji paketli sıfır  r -line bulamadık. Teknoloji paketli bir tek bu araç vardı, o da LED siz. Bende Lansman paket makyajlı golf var, tüm obsiyonlarımı alsınlar ama LED'imi asla. Hanımın tercihi kör nokta, kamera, acc için LED den vazgeçmek oldu malesef :)  dediklerinize bakacağım, çok teşekkürler.

 

Geri
Üst Alt