2017 Ford Kuga ile 2018 Qashqai


Gökhan

Üye
Katılım
11 May 2015
Mesajlar
225
Tepkime puanı
19
İsim
gökhan
2017 Ford Kuga ile 2018 Qashqai Kıyaslama yapabilir misiniz? Golf ten sonra nasıl olur Yoksa Golf ile devam mı edeyim ?  ( Mevcut araç 2016 1.2 dsg )
ikiside dizel otomatik

 
Qashqai genel malzeme kalitesi ve iscilik olarak kotu.. Ayrica ic hacmi Golften pek farkli degil. Kuga her iki konuda da daha iyi bence.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeni tucson dizel otom. En mantiklisi bnce.

 
Bence Kuga hocam. Qashqai Nissan'ın doğru düzgün satılan neredeyse tek modeli. Ama buna rağmen iç kalitesi kötü ve konforlu araç hissiyatı vermiyor bana.

Daha 2 hafta önce amcamlara 2018 orta paket Qashqai aldık 155 bin tl'ye. Ben pek önermesem de almış bulunduk. :)  

 
@Gökhan iki aracı da kullanmış biri olarak ve golf 7'mi sattıktan sonra geniş araç arayan birisi olarak bu iki aracı da kesinlikle tavsiye etmem. Qashqai ye zaten hiç bakmayın kalite olarak çok düşük bagaj hacmi ve iç genişlik olarak çok fazl birşey sunmuyor. Kuga'da ise eğer benzinli alırsanız inanılmaz yakıt tüketimi var. 11lt/km'nin altına kesinlikle düşmeyeceksiniz bunu da bir kenara yazın. Kuganın iç hacmi güzel lakin bagaj hacmi çok kötü 400lt. Geniş araca geçme niyetiniz varsa Passat b8 tavsiye ederim. Lakin geniş araç ihtiyacınız yoksa tekrardan golf ile devam edin. Ben öyle yaptım bu üç aracı da denedim ama en sonunda donanım olarak daha dolu bir golf tercih ettim. Golf ile Passat b8 arasında bile (trim sesi, rüzgar sesi, yol sesi, verdiği hissiyat konularında) gerçekten fark var. Ben en son bagaj konusunu değerlendirdiğimde bana yılda 2 kere ihtiyaç olacak onu da port bagaj ile çözerim dedim ve tekrar golf aldım. 

 
@oegbilisim Gerçekten bugün yine golflerebakmaya başladım, honda HRV de vardı kafamda ama , sanırım yine golfle devam gibi duruyor 

 
Değerli Hocam;

şahsen  önerdiğiniz 2 aracıda düşünmezdim ben :)  

belki honda olabilir ama.

 

Geri
Üst Alt