XT Spor Yay


Katılım
9 May 2016
Mesajlar
272
Tepkime puanı
244
Konum
Edirne
İsim
Uğur
Arkadaşlar aracım 1,4 tsi 122bg 2014 comfortline, uzun süredir 3,5luk yay arayışındayım. XtremeTuning’in sayfasında XT spor yaylara rastladım. Kullananız varmı? Fiyatları Eibach yaylara göre çok makul. Önerir misiniz? Yada bilinen marka yaylardan şaşmamı dersiniz?

 
Eibach harici sakın düşünmeyin bile derim..

Yine de son karar sizin ;)

 
İkinci el alışveriş sitelerinden ikinci el olarak xt parasına  eibach alabilirsiniz .

 
@mbonat açıkçası 2. el malum sitede bulamadım. Bi satıcı vardı sadece adam gibi oda büyük ihtimal dolandırıcı. Cooper dan 206ya kadar yay ilanı açmış hepsine aracı sattıgı için bosa cıktı ya da hepsine air taktıgı için bosa cıktı falan yazmış. Varsa öneriniz bi yer orayada bakabilirim

 
@Uğur Taşçıoğlu Hocam o satıcıyı biliyorum bende yay ararken karşılaşmıştım paylaştığı parça kodlarıyla uyar dediği arabalar uyumlu değildi ondan vazgeçmiştim piyasayı takip etmek lazım arada ilanlara düşüyor forumlarada bakabilirsiniz .

 
Ben XT spor yaylarımı satılığa çıkarmıştım 1,2 TSI 1,0TSI 3,5cm içindi ben alçak araca alışamadığım için satıyorum.

 
@Uğur Taşçıoğlu 

Daha önce yay deneyimim olmamıştı ama konfor anlamında kayıp yok gibi, araçtaki kimse fark etmedi rahatsız olmadı ( belki 16 inch doverlerdan dolayı da olabilir :)   )

Yol tutuşunun arttığını fazlasıyla hisettmiştim, görüntü olarak da spor hale gelmişti çamurlukla lastik arası mesafe idale yakındı

Gelelim beğenmediğim yönüne alçak araca hiç alışamadım, sanki eski model bir araca biniyormuşum gibi hissettim bu benim ilk arabam olduğu için sanki ona ihanet etmişim gibi hissettim, bir de en çok kullandığım güzergahta yol çalışmaları yüzünden uzun bir süre toprak yol olması ve o yolun ay yüzeyi gibi kraterli olmasından dolayı hemen yetkili serviste orijinallerini taktırdım. 

Belki çok ilerde aracımdan sıkılırsam yapacağım bir modifiye diye düşünüyorum, şu anda 16 doverdan 17 dijona geçtim bu beni 1-2 yıl daha götürür :)  

 

Güncel, takipteyim , konuyu diriltmiş olabilirim kusura bakmayın..

 

Geri
Üst Alt