Araç İçi Kamera


polaltin

Yeni Üye
Katılım
6 Eki 2018
Mesajlar
11
Tepkime puanı
3
İsim
ibrahim
Merhaba Arkadaşlar Araç İçi Kamera Bakıyorum Hangi Marka Model Tavsiye Edersiniz

 
Hocam ben kullanmıyorum fakat kullanan yerli ve yabancı çok fazla kullanan gördüğüm için ve incelemelerini izlediğim kadarıyla oldukça başarılı gördüğüm için size Mini 0906 çift kameralı araç kamerasını önerebilirim. 

https://tr.aliexpress.com/item/Blueskysea-0906-1080-p-1-5-LCD-Ara-DVR-GPS-IMX291-Gece-G-r-G-Sens/32840867932.html 

124 dolar gibi bir fiyata sahip olsa da çoğu özelliğe sahip bir kamera. Bir inceleme sitesinden açıklamayı direkt aktarıyorum:

Mini 0906 çift kameralı araç kamerasında, GPS standart olarak sunuluyor. Sony görüntü sensörüyle gece de oldukça iyi performans sunuyor. Ön ve arka kamerası ayrı ayrı 1080p 30 FPS çekim yapıyor. Kapasitör tip bataryaya sahip. Araç kameralarında pek rastlanmayan uzaktan kumandaya sahip. Bana göre en iyi özelliğiyse; gerçek park modu özelliğine sahip olması. Park modu kabloyla montaj yapılarak kullanırsa, araba park halindeyken daha düşük boyutlu videolar çekip, aracın kontağı çevrildiği anda yüksek çözünürlüklü video kaydına otomatik olarak dönüş yapması.

Ayrıca şurada da detaylı incelemesi mevcut: http://www.kamerarehberi.com/mini-0906-cift-kamerali-arac-kamerasi-1080p-1080p/19037

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam güzel bir kamera ama fiyatı yüksek geldi. teşekkür ederim.

 
Xiaomi yi ya da xiaomi mijia modellerine bakbilirsiniz ikiside işinizi görecek kaliteli cihazlardır

 
Mini 805p ,1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

 
Kendi aracımda da araç içi kamera kullanıyorum. (Çift kamera ön/arka) Lityum pilli modeller yaz aylarında sorun çıkartabiliyor ama kapasitörlü modeller için sıcaklık sorun olmuyor. O yüzden fiyata acımadan kapasitörlü bir cihaz almanızı öneririm.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt