Merhabalar eve(eşime) ikinci araç almayı planlıyorum.


Serkanasn

Katılımcı Üye
 
Katılım
2 Tem 2018
Mesajlar
2,214
Tepkime puanı
1,181
İsim
Serkan
Merhabalar; eşim kısmetse 2-3 ay içerisinde ehliyetini alacak acemilik dönemini atlatana kadar 20.000 TL civarinda, sağa sola çarptığında içimizi acıtmayacak, bakımları hariç arizalariyla bizi ugrastirmayacak küçük b segmentinde bir araç düşünüyorum, bu konuda fikirlerinizi düşüncelerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.

Muhtemel araçlar;

Clio hatback rxt.

Palio.

Jazz.

Peugeot 206.

Tesekkur ederim.

 
Kia picanto bakmanızı önerebilirim


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
Ben Fiat tercih ederdim muhtemelen. Servisi ve yedek parçası uygun. Piyasası da güzel. 

 
Hocam 20 bine araç sizi sanayide akraba eder özellikle otomatikleri 

biraz daha bütceyi arttırın yada biraz daha bekleyin derim

 
Temiz 2000 model civarı Corsa da düşünülebilir.

 
Ford Fiesta yada Palio bence çok mantıklı seçim olacaktır. Jazz yedek parçası görece diğerlerine göre pahalıdır(sürtme vs gibi durumlar için söylüyorum)

Palio aracım varken fiyat sormak için bir oto galeriye girdim,2003-2004 yılları, dedim satmayı düşünüyorum piyasası ne civarda ? Az beklermisin dedi galerici çay söyledi. ÇAyımı içerken gitti kasadan para aldı geldi, bu kadar veririm ,piyayası da böyle dedi. 9.000'e aldığım aracı 1 sene sonra 11.000'e satmış oldum böylece :)

 
Aslında yaklaşık 25-30 arasinda bir bütçemiz var bir ara golfü satıp bayiden yenisinin almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim şimdi eşime arac kullanmayı tam olarak öğreninceye kadar idare etmesi için bir araç düşünüyorum, daha fazla bütçe ayırmak istesemde yeni bir araç alıp her sürtmede çizilmede içimizin cız etmesini istemem açıkçası, palio aslinda bu konuda hem piyasasinin hızlı olması hemde ustasının bol olması açısından en iyi aday gibi duruyor, hafta başında kursu başlayacak eşimin yılbaşı olmadan ehliyetini alir muhtemelen o arada bu araç alma işini tamamlamam lazım, bir taraftan da golfü satip hanıma 2017 yeni polo 1.0 higline otomatik alayım kendimede astra j sport alıp geçeyim diyorum, hangisi mantıklı karar veremiyorum.

 
@Serkanasn Eşinizin yeni araç kullanması daha kolay olacaktır. Yokuş kalkış direksiyon sensörler vs. 2 3 parça sürtme kaynaklı boyalı yani kazası olmayan bi araç alırsanız kafanızda rahat olur. Kaskosunu da yapar sürersiniz.

 
Jazz 2005 otomatik kullandim. Ilk araba icin cok guzel bir surus konumu var. Ama 20000 tl olan araba sizi uzer.

 

Geri
Üst Alt