Golf 7 debris box kapak degisimi


solucan84

Üye
Katılım
8 Eyl 2018
Mesajlar
44
Tepkime puanı
14
Konum
Istanbul
İsim
Ismail
Merhabalar

Orta konsolun en altinda bulunan adinin debris box, oldugunu dusundugum resimdeki kapagin krom detaylari kabarmisti. Bende aliexpresten siparis verdim. Kutuyu butun olarak sokebildim fakat ben sadece kapagini degistirmek istiyorum. Bu kapak nasil sokuluyor yardimci olabilecek biri var mi acaba.

images.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Saklama kutusu krom detaylarin kabardigini bi cok yerde gordum. Degisimi konusunda bilgi bulamadim. Burada bir kaynak olsun.

Kapagi golf 7 piano black parcalar satan bir saticidan istedim. Tam takim on konsol olarak satiliyordu. Saticiya mesaj attim. Sadece ilgili parcayi alabilirsiniz. Mesaj atmaktan cekinmeyin.

Volkswagen VW golf 7 için saklama kutusu kapak piyano boya siyah 
https://s.click.aliexpress.com/e/cYlXxbIg

Urunu aldiktan sonra gelelim degistirmeye. Once klima dugmelerinin oldugu kapagi alttan baslayarak duz bir sekilde kendimize cekiyoruz. Asagidan yukariya duz cekerek butun tirnaklari bosandiriyoruz. Saklama kutusunu kapak baglantilarindan tutarak tam olrak yukari cekerek ondeki iki tirnaktan bosandiriyoruz. Daha sonra yuvadan cikariyoruz. Kapagi arka ustte bulunan 4 tirnak tutuyor. Duz tornavidayla tirnaklarin yanindan yukari dogru kastirarak, tirnaklari kurtariyoruz. Yenisini takarken once alt kismi sonraust kismi oturtuyorum. Saklama kutusunu geri takarken usb ve aux kablolarin sikismamasina dikkat edin. Ayrica kutunun arka kismini yukari dogru yerlestirdikten sonra ondeki tirnaklari yerine oturtun.

20180923_131713.jpg

20180923_131605.jpg

 

Geri
Üst Alt