Fan açma durumu


Muhammed

Üye
Katılım
11 Nis 2018
Mesajlar
357
Tepkime puanı
73
İsim
Muhammed
Özellikle golf 7 si olan arkadaşlar 1.6 tdi motorlar genelde fan açıyor mu sizinde ben bayiye sordum normal diyor ama böyle bir aracın da fan açması bazen insanın canını sıkıyor siz bu duma ne diyorsunuz bu deneyimi yaşayan var mı ?

 
Özellikle golf 7 si olan arkadaşlar 1.6 tdi motorlar genelde fan açıyor mu sizinde ben bayiye sordum normal diyor ama böyle bir aracın da fan açması bazen insanın canını sıkıyor siz bu duma ne diyorsunuz bu deneyimi yaşayan var mı ?
Fan açması bir sorun değildir aksine aracınızın motor sağlığı için faydalı olup herhangi bir sorun teşkil etmez saygıdeğer hocam. Korkmadan aracınızı kullanabilirsiniz.  iyi forumlar dilerim.

 
2018 Golf tdi comfort dsg aldım henüz 3000 oldu fan olayından nefret ettim, sonra farkettim ki total den alırsam fan çok çalışıyor arabayı stop ediyorum 10-15dk daha çalışıyor ama shell den aldığımda bu fan olayı olmadı duymuyorum çalışmıyor ne alaka bende anlamadım

IMG_9051.JPG

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@xfree37 yakıtla alakalı olduğunu sanmıyorum ama fan açması normal. Can sıkacak bisey değil. Tdi kullanıyorsan alışmalısın  X(

 
Benim kendi fikrimde yakıt ile ilgili olmadığı, daha çok yol durumu ve hava şartları ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum.. 

Korkulacak birşey yok keyifli sürüşler ;)  

 
@mo_coco Söylediğinizde haklı olabilirsiniz ancak bir süre deneme şansım olmayacak kastamonu da yaşıyorum ve çok fena dolu yağdı, aracın durumu çok kötü vw eskihisara gönderdim allah kimsenin başına vermesin.IMG_9261.JPGIMG_9267.JPGIMG_9265.JPGIMG_9267.JPG

 
Hocam çok çok geçmiş olsun.. :(  

Çok üzücü bir durum allah kimsenin başına vermesin :(  

 
@xfree37   sıkıntıyı üzüntüyü şu saatten sonra değiştirecek hiçbişey yok.. Servisten gül gibi eskisi gibi çıkacak . teslim alınca yine aynı keyifle 7-8 yıl  binin geçin. satarken ? sorusu gelecek aklınıza hep! 

size şunu söyleyebilirim ! artık bir çok kişi aracına uzun yıllar binmeyi düşünüyor. bu sıfır km fiyatlarıyla. en azından ben golf 8 geldiğinde muhtemelen  300.000 TL olacak   dolu bir yeni kasa golfe para hadi denkleştirdim (ki imkan yok) ama listedeki fiyatın   yarı bedelini  yani 150 bini KDV +MTV olarak vermemeye yemin ettim. Almıyorum vergide vermiyorum bundan sonra.  

 

Herkese çok teşekkür ederim şükürler olsun içinde değildik küçük çocuğumda var hiç kafama takmıyorum kaskodan yapılıyor zaten aklımdaki 6-7 sene binip babama vermekti bir o kadar da o binse zaten 15-16 yaşına gelecek allah cana vermesin, sağlık olsun dedik. Zaten Kastamonu'da 10 arabadan 8 i bu durumda ama cam tavan düşünüyordum iyi ki almamışım aslada almam artık cam tavan kırılıp yaralanan arkadaşlarım var.

 

Geri
Üst Alt