Bridgestone turanza er300 hakkında


Rust

Katılımcı Üye
 
Katılım
11 May 2015
Mesajlar
1,005
Tepkime puanı
156
Konum
Diyarbakır
İsim
Erdin
Araç
golf 7
Dün uzun yolda hızdan dolayı kaçamadığım ufak bir çukura düştüm. Lastik balon yaptı. İlk aldıgım lastikler üzerinde halen aracın, er300 bulma imkanım var mı yoksa stepneyi öne takıp stepneye farklı desen mi alayım. En mantıklı olarak ne yapabilirim ? Turanza t001 ile desenler farklı mı?

67B4073A-8E63-4179-93A0-739F86E79DBF.jpeg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba, gecmis olsun. yeni lastik bulabildiniz mi. benimde ayni lastige ihtiyacim var. t001 deseni farkli.

 
@Rust geçmiş olsun lastik patlasaydı büyük sıkıntı ucuz atlatmışsınız lastiği değiştirirken jantınıza da baktırmanızı öneririm bridgestone sert lastik daha farklı bir markada yandan açılabilirdi bridgestone konforsuz ama böyle zamanlarda işe yarıyor stepne için lassayı da öneririm yanakları sağlam lastik. Aracınız kaç yaşında bilmiyorum ama stepne için  lastiklerin farkının  %20 den fazla olmaması gerekiyor.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@aaa bulamadım hocam üretilmiyor çünkü fabrikasına bile sordum , o gün biraz aciliyet oldugu için bir çift t001 aldım. biraz daha km yapıp kalanları da onlarla değiştireceğim.

 
Lastigin ic tarafindaki balon nasil tespit ediliyo ? 

 
@Rust Aracınız kaç yaşında bilmiyorum ama stepne için  lastiklerin farkının  %20 den fazla olmaması gerekiyor.
Anlayamadığımdan soruyorum., Şu cümlede ne demek istediniz biraz açar mısınız? (Aracınız kaç yaşında bilmiyorum ama stepne için  lastiklerin farkının  %20 den fazla olmaması gerekiyor.)

 
@forzaGilles , stepneyi uzun süre kullanacaksak takacağımız ön veya arkanın diğer lastiği stepneye oranla %20den fazla aşınmamış olması gerekiyor. Örnek verecek olursak stepne sıfır 10mm diyelim ön sağ tekerin yerine takılıp kullanılacak, ön sol 8mm den aşağı ise takılması önerilmiyor ikisinin birden değiştirilmesi gerekiyor.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt