Golf 7'de uled yapabilir miyim


nuh216nuh

Yeni Üye
Katılım
3 Ağu 2018
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
İsim
NUH
72c1d53546d63064919abf7fa7c1a9ab.jpg

Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce bende ailenize 2015 model dsg highline sunroof'lu yeni aldığım aracımla katıldım. Bu seçimi yaparken 1.16d ile golf arasında çokca gidip geldim yalnız uygun denk gelince golf aldım. Pişman değilim aracımdan da çok memnunum her ne kadar 1.16d kullanmamış olsam da. Şimdi konuya gelelim. Farlarım U Led yalnız ikinciler yanmıyor yani iç kısımdakiler yakından baktığım da ikisininde şekli aynı. Acaba bi yazılım falan mı yapmamız gerekiyor yakmak için yoksa eksradan alet edevat mı lazım ? Eğer öyleyse kaça patlar. Bu arada fotoğraf temsilidir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@nuh216nuh hocam öncelikle aramıza hoşgeldiniz yeni aracınız hayırlı olsun. Orjinal bi-xenon plus U ledler tek U şeklinde yanar yazılımla 2. led yanmaz. Çift yanmasını istiyorsanız çift U ledli far almanız gerekir onların da orijinalleri çok pahalı. Replika olanlarını da orjinal bi-xenon U ledi söküp takmanızı tavsiye etmem. 

 
Merhaba tum golf ailesi, 6 aydir golf kullanicisiyim ikinci u led konusunda ben de ayni sorulari sordum. Hatta bizim tek u ledlerin parlakliginin dusuk oldugunu ogrendim -xenon ile esitlemek icin- su sekilde bir calisma ile karsilastim.


ikinci u ledlerin (?) disi led gorunumlu olup ici bos olmasina anlam veremiyorum.  Bu islem icin ne dersiniz ? Anladigim kadariyla ici bos ledlerin burada ici doldurulup her iki ledin parlakligi artiriliyor mercek de hella ile degistiriliyor. Yaptiran var mi ?

 

Geri
Üst Alt