Sıfır Araç Seramik Kaplama Öncesi Yapılanlar


AdanaDetailing

Katılımcı Üye
 
Katılım
2 Ara 2016
Mesajlar
721
Tepkime puanı
404
İsim
Mahmut
Herkese selamlar . Sıfır araca seramik öncesi yaptığım işlemleri anlatan kısa bir video çekmeye çalıştım bazı yerlerde kayda girmeyi unutsamda çektiğim videoları editleyerek bir video çıkarmaya çalıştım umarım beğenirsiniz . 
 



 
Merhaba. Seramik kaplamanın ömrü tahminen ne kadar sürer? Ayrıca seramik kaplamanın aktığını ya da çıktığını parlaklığının azalmasından mı anlayabiliriz?

 
Selamlar ömrü seramik kaplamanın cinsine aracın yıkamasının nasıl yapıldığına ve kullanım koşullarına göre çok değişkenlik gösterir . Seramik kaplamada akma veya çıkma gibi sorunlar en azından kaliteli ürünlerde olmaz arabanın üzerinde zamanla dediğimiz sebeplerden dolayı etkisi kaybolur fakat bunu anlayabilmeniz pek mümkün olmaz bu olduğunda ise tekrar polisaj yapılarak hem boya düzeltilmiş olur hem öncesinde uygulanan ve zamanla tahribatlara uğradığından etkisini yitiren ürün alınmış olur sonrasında tekrar seramik veya boya koruma dediğimiz wax v.b ürünler ile araç korumaya alınır . 

Seramik kaplamanın amacı aracın üzerine boya verniğinden hariç bir katman daha oluşturmaktır. Bu katman çoğu kişiler tarafından çizilmez v.b özelliklerle sunulmakta fakat maalesef böyle birşey mümkün olmamakla birlikte bu katmanında bir ömrü olduğu unutulmamalıdır . 

 

Geri
Üst Alt