Hesap İptal Edilmesi Hakkında


MaDOnion

Üye
Katılım
17 Haz 2016
Mesajlar
336
Tepkime puanı
35
İsim
A
Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 4-5 senedir bu forumu çok yakından takip ederek elimden geldiğince yararlarmaya ve yarar sağlamaya çalıştım ve seviyemi korumaya calıstım.

Geçen aksam açtığım bir konuda yanlıs anlasılmaya yonelik yazdığım bir mesaj sonucunda kusura bakmayın yanlıs anlasıldı dememe rağmen hiçbir acıklama yapılmadan, konu kapatılmıstır.

Sanıyorum site kurucu veya adminlerinin arasında yaşanan saçma bir durum sonucu ceza bana kesildi.

Bu baslığı açmamdaki sebep ise şudur, ben site yonetimine iletişimden mesaj yazdım üzerinden 2-3 gün geçti ancak henuz hesabım silinmedi dolayısıyla kamuoyuna kendimce bilgi vermek istedim forumun son güncel haliyle ilgili, yani herhangi bir siyasi amacım bulunmamaktadır.

Ne kadar sinirlendiğimi ise, onların hiçbir açıklama yapmamış olmaları gibi bende hiçbir açıklama yapmayarak belirtmek istemiyorum.

Selamlar beni tanıyanlara...

 
Evet site yönetimi "takmıyor" bazen...

Sitede Golf sahibi olmayıp ıstakoz tabağı paylaşanlarla ilgili ben de bir şeyler yazmıştım; saçma konu başlıkları açanlarla ilgili "bu nedir yahu" gibisinden sitem etmiştim, "milletin emeğini kıskanıyorsunuz/ küçük görüyorsunuz (!) siz de yapın sizi de görelim "gibisinden bir şeyler söylenmişti..

 
Merhaba hocam. Açtığınız konuda herkes fikir paylaştı sonrasında konu başka yerlere saptığı için ve tekrar okuyacak olan için anlam ifade etmeyeceğini düşündüğümüz için konuyu gizledik. Sizce konuda Silinmemesi gereken birşey var mıydı? 

@Golf835

Bu site sadece golf sahibi olanlar için değil. Dileyen dilediği gibi paylasim yapabilir. Beğenmediğiniz paylaşımı şikayet edebilirsiniz. 

Hesap silinmesi diye birşeye gerek yok. Foruma girmek istemeyen girmez olur biter. Hesap silme diye birşey yok. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt