Golf arka tamponda kaza sonucu oluşan göçük


bursa77

Yeni Üye
Katılım
1 Eyl 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İsim
bursa77
Arkadaşlar iyi akşamlar foruma yeni üye oldum yanlış yere yazıyorsam öncelikle kusura bakmayın. Bursa’da ikamet ediyorum bugün küçük bir kaza geçirdim arka sol tamponuma arkadan araç vurdu baya göçük oldu bu tarz göçük düzeltme ve boya işlemini yaptıracağım önereceğiniz güzel bir usta var mı mini onarım kapsamında belki yapılabilir ama Auto King e yönlendiriyor kasko şirketi fakat ben oraya aracımı götürmek istemiyorum işçilik baya bi kötü diyorlar ne önerirsiniz özellikle Bursa’da ikamet eden arkadaşların önerilerine ihtiyacım var teşekkür ederim.

 
Hocam sicak suyu denesenize plastiik parcalarda ise yariyo diyolar 

 
Öncelikle geçmiş olsun hocam , bizim arka tampon köşelerde havalandırma kanalları var köşeden darbe aldığında o yerinden çıkıyor ve bagaja su giriyor nereye yaptırırsanız yaptırın fakat mutlaka ama mutlaka tamponun arkasındaki havalandırma kanalını kontrol edin veya ettirin


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
Öncelikle Aramıza Hoşgeldiniz Hocam, Ayrıca kazanız için Geçmiş olsun diliyorum.

Söz konusu hasarın Resimleri varsa daha saglıklı yorumlar ve yönlendirmeler olacaktır. Kaldı ki Türkiye otomotivine yön veren Yeşil Bursa da yaşamanız bu işin rahatlıkla çözüme kavuşabilmesi şansı veriyor sizlere.

Bursa grubumuzdan dostlarımız daha detaylı yardım önerisinde bulunucaklardır konuyu görünce. Auto king içinse son zamanlarda olumlu yorumlar yok maalesef.

@arimayacik Hocam Bursa Grubumuzda etkindir :)  

 
@bursa77 , @Ender hocamın da dediği gibi Bursa’lı golf tutkunu üyeler olarak sık sık buluşuyoruz, hatta whatsapp grubumuz da var. Özelden numaranızı yazarsanız grubumuza alırız sizi. Kazanız için geçmiş olsun. Beşyol civarındaki tamirciler herhalde size yardımcı olabilir.

 

Geri
Üst Alt