Golf 7 kaza


Katılım
13 May 2018
Mesajlar
118
Tepkime puanı
77
İsim
Black53
Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar malesef benim için bu bayram kötü sonuçlandı afyon da kaza yaptım araç servise çekildi servis ne çıkarır izlemem gereken yol nedir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi

3885E032-2ECE-43AA-BFB7-28E19544A9D3.jpeg

3281AE03-8D51-4315-B526-629B6431A327.jpeg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok geçmiş olsun. Aracın kaskosu vardır umarım, bu sebeple yapılacak pek birşey yok aslında, servis aracınızı en iyi şekide :)) yapacaktır. Teslim alırken iyi kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Bu arada kusur karşı tarafın ise araç değer kaybını talep etmeyi unutmayın. Sigortadan ikame aracı ısrarla talep edin.

 
Geçmiş olsun hocam.

Hocamın da dediği gibi kusur karşı tarafta ise mutlaka araç değer kaybını isteyin. Sigorta muhtemelen ikame araç vermiştir. 

Bundan sonrası servise kalmış. Muhtemelen en az 9-10 bin lira hasar kaydı yazılacaktır. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok geçmiş olsun hocam. Hasarın ölçüsü dışarıdan bakınca pek anlaşılmıyor. Yapılması gereken servisin en temiz şekilde tamiratı yapması. İnşallah sizlerde birşey yoktur.

 
@yavuzbattal bayram dolayısıyla servis kapalı olduğundan ikame araç temin edemedik aracı çekiciyle yetkili servise çektirdik sonrasında otobüsle memlekete dönüş yolundayız.kasko var evet ama acil yardım hattından istediğimiz yardımı alamadık malesef.önümde seyir halindeyken aniden tümsekten ötürü durmasıyla arka sağ tekere sol ön tarafımla vurdum her nekadar bodozlama önümde dursada arkadan vurduğum için kusurlu ben olurum büyük ihtimalle.hasar kaydı ne çıkar kaput değişmeden kurtarılabilirmi ?

 
Hocam çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.Sizlerde birşey olmayişi en sevindirici yani..

Nacizane tavsiyem daha önce benimse başimdan geçmesinden dolayi imkaniniz varsa Doğuşun kendi servisine cekmenizi tavsiye ederim.

Bu ölçekteki kaza durumlarinda, mekanik motor vs icin bulunduğunuz servisin teknik alt yapisi onemli.

Rabbim tekrarini yasatmasin.




Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

 
Allah beterinden korusun. İkame aracı kasko şirketi karşıladığı için eve dönseniz bile siz talep edin. (İhtiyacınız varsa.) Olayın oluşumu için kamera kaydı (Mobese)vs delil olabilir. Araç Doğuş grubunun servisine çekildi ise; (öyle umuyorum) hasar olan dışarıda görünen ve görünmeyen tüm parçaları değişecektir, bu sebeple oldukça tuzlu bir rakkam çıkacaktır. Hava yastığı açıldı mı? Tekrar geçmiş olsun.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@MuratBinaoglu 

Öncelikle geçmiş olsun hocam..

kısaca kaskonun atadığı eksper gelip araca bakıcak ön rapor hazırlayacak. Ona göre masrafı görürsün.

hava yastığı flan patladıyasa forumda bnzer bi konuda bi konu açmıştım.

forumda araştırırsan belki bu durumu sende değerlendirebilirsin. Kesinlikle okumanı tavsiye ederim.

hava yastığı flan patladıysa 20-25 bin hasar rahat çıkar.

belki aracını elden çıkarmayı değerlendirebilirsin...bu durumu değerlendir derim.

 
Çok geçmiş olsun. Her şey hallolur Allah sağlık huzur versin.

 
Hocam geçmiş olsun. Bana kaput değişmeyebilir gibi geliyor ama çamurluk ve tamponun hiç şansı yok. Tabi bu tür hasarların şasiye ve diğer aksamlara da etkisi olabiliyor, o nedenle beklentinizin üstünde bir fiyat da karşınıza çıkabilir.

Resimlerden göründüğü kadarıyla airbag açılmamış gibi görünüyor, daha önce ilk çarpma noktasının sizinki benzer olduğu bir kaza yaşamıştım ve airbag onda da açılmamıştı. O nedenle perte çıkması pek mümkün olmayacaktır.

Tekrar geçmiş olsun, size bir şey olmasın.

 
@mersamut hava yastığı patlamadı hocam   Öndeki aracın arka sağ tekerine kasiste ani frenleyip durması neticesinde duramayarak vurdum zaten çok anlık bir durum düm düz yer ama o yoldaki tümseklerin tamamen kazaya sebep vermek için yapıldığı düpedüz ortada hiçbir uyarı işaret levha veya boyama yok umarım ki dikkate alınır ve bu durum düzeltilir

 
Çok geçmiş olsun. Servis ne kadar masraf çıkarır bilemem ama kaza nitelik olarak ciddi görünmüyor. Kaput değişirse değer kaybı daha fazla olur, bence saçmalık ama piyasa böyle ne yazık ki. Ben uzun süre kullanacak olsam tamir yerine değişimi daha mantıklı bulurum. 

 

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasin. Değinmek istediğim başka bir konu. Arkadan çarpmışsınız onunuzdeki sürücü birden durmuş suçlu görünüyorsunuz. Bu gibi durumlarda araç içi kamera kullanmakta fayda var diye düşünüyorum. Belki yine suçlu olacaksınız ama belli oranda karşı tarafa da suç verebilirler görüntüler sayesinde.

Bence daha onemlisi Allah kimseye vermesin ama ölümlü trafik kazasına karişmanız durumunda haklı olsanız dahi civarda bulunmayan kameralar nedeniyle suçun üstünüze kalma ihtimalleri de düşünülerek. Araç içi kameranın araçlar için olmassa olmaz bir ekipman olduğunu düşünüyorum. Tekrardan geçmiş olsun

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 

Geri
Üst Alt