Astra exellence 1.6 136 bg.


Serkanasn

Katılımcı Üye
 
Katılım
2 Tem 2018
Mesajlar
2,214
Tepkime puanı
1,181
İsim
Serkan
Birkaç gün önce opel bayisine uğradım 2018 17.000 KM de otomatik surooflu exellence bir araç vardı ellerinde kırmızı renk sanırım test aracı, 115.000 TL istedi sizce 2015 Higline manuel golfümü satıp bunu alsam mantıklı bir işlem yapmış olurmuyum, bu ara her yerde kampanya indirim var insanın aracını değiştiresi geliyor, yada otur oturduğun yerde ne gerek varmı dersiniz?

 
Şuan araç alınabilir. Kur farkı henüz tam olarak fiyatlara yansımış değil. İkinci elde de fiyat artışı yavaştan başladı. Elinizde nakit varsa alın bence. Ama Astra değil Golf veya premium markalardan alın alacaksanız. Astra her ne kadar güzel bir model olsa da piyasası çok iyi değil.

 
@Serkanasn Astra K, Golf Highline araç satılıp tercih edilecek bir araç değil. 2016-2017 modelleri 95-110 bin bandında ama araçları arayıp soran yok. Donanım derseniz arabada yok yok. Yol sesi, motor sesi ve kalitesiz malzeme ve işçilik dikkat çekiyor. Performans olarak Golf dizele nal toplatır. Hatta 1.4 125’likleri de rahatlıkla yer yolda ama amacımızın yarışmak olmadığını düşünürsek pek önemli bir artı değil. Bu motoru kullanan tanıdığım birkaç kişi aracın 2 yaşından itibaren yakıt sarfiyatının arttığını söylemişti. Bir de PSA grubu bu arabaya yakında kendi motorunu koyacak ve bu motor tarih olacak.

 
@Serkanasn 

Golf un beygirleriyle Astra nin beygirleri arasında yarış atı ile sütçü beygiri farkı vardır.

Yaşam alanı ile karşılaştırırsak; Astra klostrofobik ve şu  balkon, asansör boşluğu, sığınak, otopark ve sahanlıkları eklerseniz brüt  alan hesaplanmasıyla Golf ile eşit iç mekan alanına sahip olacaktır.

Ikıncı eldeki.değer kazancı veya kaybını bilmem.

Ancak astra yakışıklı ve karizmatiktir. Haklıya hakkını teslim etmeli.

 
Astra sevgim golften önceki aracımın 1.3 cdti sport astra olmasından, elbette astra golfe gore ikincieli bir tik daha zayıf, sadece şuan liste fiyatı olarak birbirine yakın olan araçların (1.4 TSİ Higline dsg/1.6 cdti oyomatik astra) ikincielde bu kadar farkedince değiştirmek mantıklı olur mu diye düşündüm, sanırım en iyisi beklemek ve bmw 4 serisi 50-60 bin km de dizel otomatik bir araç için birikim yapmak.

 
Hocam bence oturun oturduğunuz yerde hemde bu astra test arabasıymış 7.5 a geçerseniz olabir ama astra için golfünüzü satmayın.Konu dışı olacak ama geçen ay arkadaşım aldı mokka x malzeme kalitesi leonla aynı gibi sözde suv araba içi daracık.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Aslında bir arkadaşımda mokka var ve bir önceki golfüm serviste iken hastaneye gitmek için ödünç aldım ve mokka alınmayacağına karar verdim, asta j çok daha güzel bir araçtı, şimdi bir anket yapılsa eminim asta k astra j den iki kat fark yer beğeni konusunda.

 

Geri
Üst Alt