45.000 tl butce, yeni kullanici, otomatik golf onerisi


barbuth

Yeni Üye
Katılım
18 Ağu 2018
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
İsim
Fatih
Merhaba 

ben ve esim ehliyet sahibi olmamiza ragmen arac kullanim tecrubemiz neredeyse hic olmadi. Gecen ay icinde de bebegimiz dunyaya geldi. Bebeginde etkisiyle İlk kez kendi aracimizi alip , kullanmaya baslama niyetimiz var. Butcemiz yaklasik 45.000 tl. Otomatik olmasina karar verdik. Secenekler icinde de golf on plana cikti. İkinci el araclara bakiyoruz ama acikcasi hic anlamadigimizdan ilanlar bizim icin hic bir anlam ifade etmiyor. Bu nedenle siz degerli golf kullanicilarindan donanim, sanzuman, model vb. Konularda bize uygun golf bilgilerini  paylasmasi hususunda yardimlarini rica ediyorum.

 
Öncelikle bebeğinize Allah uzun ömürler ve sağlıklı,sıhhatli günler nasip etsin.Araba tavsiyesinde ise 45 bin TL’ye bu piyasa alınacak golf sizi masraf olarak üzebilir.Mk5 kasa olacaktır sanırım.1.4 tsi tercih etmenizi öneririm onda da otomatik ve masrafsız bulmak biraz uğraştırır.Bence poloları da alternatifler arasına eklemelisiniz.

 
İyi bir arabaya benziyor. Görmeniz gerek.

 
Hocam bence daha düşük km'li Renault, Fiat gibi alt segment araçları tercih etmenizde fayda var. Yedek parçası VW'ye göre daha uygun olacaktır. Önceden çok fazla araç tecrübeniz olmadığı için yedek parçası ucuz araç cebinizi daha rahat kılabilir. Ayrıca yakıt olarak tercihinizi de yazarsanız daha net önerilerde bulunabiliriz.

 
@AhmetCakmak ahmet bey onerileriniz icin tsk ederim. Cok km yapmayacagim icin benzinli olmasinda problem gormuyorum. Haftasonundan haftasonuna kullanim olur.Cok asiri yakmasin yeterli.

 
Bu civarlarda alacağınız golf 5 nerden baksanız şehiriçi 10-11 litre yakar, tavsiyem manuel lpg uyumlu golf 5 goal yada tour bakmanız değilse polo bakmanız masraf ve yakıt bakımından daha doğru olur.

 
Bu civarlarda alacağınız golf 5 nerden baksanız şehiriçi 10-11 litre yakar, tavsiyem manuel lpg uyumlu golf 5 goal yada tour bakmanız değilse polo bakmanız masraf ve yakıt bakımından daha doğru olur.
Tsk ederim serkan bey, otomatik olmazsa olmaz olacak.. Onerinizi otomatik vites dogrulusunda guncellerseniz sevinirim..

 
otomatik olacaksa eğer tek seçenek honda civic, 8-9 yaşında ve km nispeten yüksek olarak alınacak bir araç(45.000 TL) eğer otomatik olacaksa ancak civic olur yoksa dsg o yaşta ve km de size arıza durumunda abartmıyorum 20-25 civarinda masraf yaptırır.

 
Oncelikle Allah anali babali saglikli buyutsun.Honda jazz oneririm.tahminen 2007-2008 alinabilir.2009-2011 arasi i-shift sanzimanli ve pek onerilmiyo.bu uc yil  disindakiler cvt sanzimanlidir ve oldukca iyidir yani forumlardan edindigim bilgi buydu.ayrica jazz in on kaput tarafi tarafi kisa oldugundan yeni araba kullanacaklar icin avantaj saglar.yakit konusunda da sizi uzmez ve piyasasi iyidir.Saygilar...

 
@ÖzDi cok tesekkur ederim. Honda jazz ve toyota yaris de diger aklimda olan modellerdi.

 
Yaris ve 1.2 Nissan Micra iyi seçenek olabilir. Biraz önce baktım, 1.2 Micra 2010 model civarı araçlar var 100 bin km altı. 

 

Yaris ve 1.2 Nissan Micra iyi seçenek olabilir. Biraz önce baktım, 1.2 Micra 2010 model civarı araçlar var 100 bin km altı. 
İlginiz icin cok tesekkur ederim ahmet bey, sanirim yaris-jazz ikilisinden birini tercih edecegim. Sizin gibi degerli yorumculardan aldigim uyarilar bu yonde..

 

Geri
Üst Alt