Bagaj anahtar ile otomatik yukarıya kadar açılır mı ?


csharpci

Üye
Katılım
10 Kas 2017
Mesajlar
66
Tepkime puanı
15
İsim
C#ci
Anahtar ile bagajı açıyoruz ama benim bagaj sadece kilit açılıyor. Bagaj yukarıya kadar kalkmıyor. Bazı arabalarda anahtardan açınca bagaj yukarı kalkıyor ve tamamen açılıyor. Bizim arabalarda da bu şekilde bagaj kapağı yukarı kadar anahtar ile kalkıyormu ? Veya bunu yapabilmek için ek bir şeyler mi ekletmemiz gerekiyor ?

Araba Golf TSI 1.0 Comfortline.

 
@csharpci hocam onu sonradan yapıyorlar amortisörler değişiyor biraz da kodlama sanırım. Bir de içerden bir tuş oluyor ordan da açabiliyorsunuz ama maliyetliydi bu işlem değer mi bilmem

 
@caglar_61 Bagaj kapağı amortisör değişiminde kodlama gerekmiyor hocam. Bir de dediğiniz gibi maliyetli bir işlem var, yanlış hatırlamıyorsam 3-4 bin lira gibi bir piyasası var.

Amortisör değişimiyle kumandadan açma işlemi yapılabilir ama bence gereksiz olacaktır. Çünkü amörtisör değişimi olduğunda bagaj kendiliğinden hızlı bir şekilde açılıyor. Bu durumda yanlışlıkla bastığınızda vs. aracın arkasında birisi varsa çarpabilir bagaj kapağı o kişiye. Aynı şekilde duvara vs. yakın durduğunuzda yanlışlıkla bastığınızda duvara sürtecektir bagaj kapağı. O yüzden ben pek önermiyorum. 

 
@AhmetCakmak Kodlama gerekiyor. Bagaj kapağına gerek yok. Amortisör değişiyor ve bir kaç ufak işlem. Ters bağlantı yapılıyor. Zamanında çok araştırdım. 

 
Bunu almanız yeterli bağaj açma koluna basmanız yeterli 

 

Geri
Üst Alt