PERİYODİK BAKIM MASRAFLARINDAKİ FAHİŞ ARTIŞ


Katılım
14 Eyl 2016
Mesajlar
84
Tepkime puanı
59
İsim
Evren
24 Temmuz itibariyle aracımın periyodik bakım zamanı geliyor, ikinci yılı dolduracağı için de garanti durumu ortadan kalkıyor. Erel'i aradığımda 1. yılda yaptıkları bakımın aynısını beyan ederek, 2. yıl (25.000 km) periyodik bakımı 875 TL'ye (geçen sene 740 idi) yapacaklarını söylediler. Açıkçası fiyat bana gereksiz fazla geldi. Eminim konuyla ilgili bir çok tartışma olmuştur, ancak düz vites bir araç için sırf iyi niyet garantisinden faydalanmak adına bu parayı ödemek doğru mudur? Dışarıda güvenilir bir serviste yaptırsam aşağı yukarı kaça mal olacak? Buralarda servisteki imkanlar var mıdır? Konuyla ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler. 

 
Yanlış yerde konu açmışım, moderatör arkadaşlardan özür dilerim. 

 
İyi niyet garantisinden faydalanmak için değer. Başka markada fiyatlar aşağı yukarı böyle ve iyi niyet garantisi yok

 
diger markalardada bizimki gibi yuzde 80 sansla dsg gibi buyuk kronik ariza yok hocam.iyi niyet garantisi olmasa hicbirimiz cesaret edip dsg alamayiz

 
Bence Yetkili Servis Bakımı yaptırın kafanız 1 yıl rahat etsın Hocam.

 
İyi niyet garantisi varsa yaptırın hocam. Ben 2013 model manuel aracımı 3 yaşındayken almıştım. Aldığımdan beri yetkili servise değil kendi VW özel servis tanıdığıma götürüyorum. Yarı yarıya fiyat farkı var. Manuel araçta kolay kolay büyük masraf çıkacağını düşünmüyorum ama siz mecbur iyi niyet garantisi için devam ettirin yetkili servis bakımını. Günümüzde yetkili servislerin kalitesizliği de ortadayken gerçekten o paralar verilmesi insanın canını sıkıyor.

 
kaliteli bir özel servis yetkili servisten çok daha uygun fiyata daha kaliteli iş çıkarabiliyor. Uzun yıllardır gittiğim özel vw servisinden bu güne kadar hiç problem yaşamadım. 

 
Yurtdışında işçilik fiyatları çok yüksek olduğu için millet kendi evinin önünde, garajında yapıyor bu işleri. Fiyatlar böyle devam ederse bu kültürü Türkiye de kazanacak gibi :)  

 
Herkese teşekkür ederim. Bu ülkede 870 TL emekli maaşı alan bir dolu insan olduğunu bilmek servisin çektiği fiyatın mantıksızlığını ortaya koyuyor. Sizden aldığım fikirler doğrultusunda aracımın periyodik bakımını mecburen serviste yaptıracağım. Muhabbetle selamlarım. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:


Geri
Üst Alt