2018 in sonuna kadar gelecek yeni araçlar (yeni kasa&makyaj&otomatik versiyon&dizel seçeneği)


Savatage

Uzman Üye
 
Katılım
24 Mar 2018
Mesajlar
6,068
Tepkime puanı
10,930
Konum
ankara
İsim
savatage
bir kısmı yılın ilk yarısında zaten yollara çıktı. yolda olanlar  aşağıda .

bu kadar araç arasından zamanı gelince showroom gidip  vayyy bee harbi iyi araba yapmışlar KEŞKE!! diyeceğim sıralama şu olurdu.

1-yeni 508 (gerçi d sınıfı ama)

2- mercedes A sedan 

3- T- rock (golften sonra heleki iç mekan  vs.  hiç fark yaratmayacak olsada ?)

https://hurriyetoto.hurriyet.com.tr/haber/yil-sonuna-kadar-60a-yakin-yeni-model-turkiyede-satisa-sunulacak-5ab0fe78c9de3e18a839521d

 
Benim sıralamam da şu şekilde hocam;

1- Yeni A serisi

2- Kia Ceed

3- Ford Focus

Hb seviyor olmamdan ötürü ilgimi çeken araçlar bunlar. Açıkçası aynı direksiyonu 10 yıl daha kullanacak gibi gözüken VW yeni şeyler getirmezse geride kalır. Yeni A serisi kendi segmentinde lider olmaya geliyor bence. İç kısım şahane...

 
@AhmetCakmakA serisi sedan ilk 3 ten düşmez gibi. gerci iki kişinin oyuyla olmaz tabi....

şurda 1 den 50 ye tercih sıralamasını uzatsak maalesefki listeye alamayacağım tek bir araç var. 

yazık oldu tabi bir zamanlar kral arabaydı . mukavemet hesaplayan kafası bulanık bir japon mühendisinin  marifeti markayı göçük altında bıraktı.

şu olay olmasa golf bana küçük geliyor deyip zf9 bmw şanzumanlı civice transfer olabilecek büyük bir kitle tetikdeydi şu sıralar.

 
T-Rock gelse de bi görsek :)

Yeni A serisi güzel de az dolusu bile 250 den aşağı alınmaz gibi geliyor bana :(

 
Liste Fiyatı 193.400 TL den başlıyormuş A serisinin

 
Yeni 508i ben de çok merak ediyorum. Bence Avrupa markaları arasında en inovatif olan marka Peugeot. Bunu 2012 model 308i 4 yıl kullanan biri olarak söylüyorum, şu an kullandığım 2017 Golf ün start stopu 6 yıllık Peugeot kadar verimli ve kullanışlı değil. Hele yeni kasa olanlardaki i Cockpit muazzam bir deneyim. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@asdfg112 bana otomatik aldırtacak tek araç olur bu 508 ! yılların manuel alışkanlığını bu araçta sonlandırabilirim. Nette böyle bir fiyat listesi ama? legal bir kaynak değil gibi yada ekimdeki fiyatları yansıtacağını tahmin etmiyorum bu listenin .

https://www.yenimodelarabalar.com/2019-peugeot-yeni-508-ozellikleri-aciklandi-fiyat-listesi-2018-02-22-33015.html
Fransa'da fiyatlar 34.000 Euro'dan başlıyor hocam. Bence yaklaşık o fiyatlarda olur. 200 bin liraya Comfortline standart paket Passat almak yerine 508 tek geçerim...

 
Yeni A serisi Mercedes Hakikaten bu sefer çok iddialı ve Golf un En ciddi Rakibi Klasmaninda. Bence Golf 8 olarak çok büyük değişim ve gelişime Hazır olmalı yoksa Türkiye Gibi bazı pazarlarda rakibine karşı Liderliğini Koruması Zor. Rekabet bu şekilde olunca çok güzel.Elbette Ülkemiz de Fiyatlarda da Rekabetli Olmalı


Sent from my SM-G950F using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

 
[mention=208]Ender[/mention] Hangimiz daha pahalıya satacağız diye bir rekabet içindeler [emoji14]
[emoji2][emoji2] Biraz öyle Gerçekten.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
ben 2016 Model (2015 Temmuz'dan sonra üretilen) makyajlı A serisini beğeniyorum hala. Hem dış hem de iç tasarımı gayet güzeldi bana göre. Daha dün 2018 kasanın inceleme videosunu izledim (https://www.youtube.com/watch?v=cf-LcHTED_c) ama yeni kasadaki stop grubunu ve iç taraftaki birbirine yapışık duran tablet ekranları beğenemedim. Özellikle iç mekan fazla futuristik geldi.

 

ben 2016 Model (2015 Temmuz'dan sonra üretilen) makyajlı A serisini beğeniyorum hala. Hem dış hem de iç tasarımı gayet güzeldi bana göre. Daha dün 2018 kasanın inceleme videosunu izledim (https://www.youtube.com/watch?v=cf-LcHTED_c) ama yeni kasadaki stop grubunu ve iç taraftaki birbirine yapışık duran tablet ekranları beğenemedim. Özellikle iç mekan fazla futuristik geldi.
Hocam normal kadranların olduğu yerdeki ekran normalde o şekilde gelmiyormuş zaten yani ekranların ikisini de tablet gibi almak isterseniz ekstraya tabi maalesef.

Araçta mercedes olunca o opsiyonun 10 Bin'den aşağı olacağını sanmıyorum.

 

Geri
Üst Alt