Golf 6 fiyat


Barış Bedir

Yeni Üye
Katılım
17 Haz 2018
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
İsim
Murat
Merhaba dostlar 2012 golf 1.4 tsı 122 comfortline var bende tramerde tek kaza ağır hasar kayıtlı görünüyor. 62.000 km de. Ama aracın kaporta sadece ön tampon değişik. Boya değişen yok ön alttan vurmuş araç. Kendim kazalı aldım yaptırdım radyatorler değişti sadece. Piyasadan anlamadığım için bi danışmak istedim sizlere.

 
Sadece radyatörleri hasar görmüş bi araca ağır hasar kaydı nasıl vermişler anlamadım :(

 
Piyasada böyle araç çok dikkat etmek lazım. Airbag sensörleri ön ve alttadır. Refüje çıkan bir araçta kaporta hasarı olmaz. Ön takım parçaları, mekanik onarım yapılır. Bunlar yüksek hasar çıkarmaz ama alttan darbe alan araç airbagleri açar ve maliyetten dolayı ağır hasar kaydı ortaya çıkar. Aslında şaselerde sorun yoksa bu şekilde sorun olmaz ama ülkemizde büyük sahtekarlıklar dönüyor. Yetkili servis dışında özel servisler airbag değişimi yerine direnç atıp sigorta şirketinden parasını alıyor. Bu bakımdan dikkatli olmak lazım.

 
@madmax50 aracı ben kazalıyken aldım zaten kendim yaptırdım hasarda yazan parcalarda hep kaputun altındaki parçalar hepsi yazılmış. Airbag yok parçaların içinde.

 

Geri
Üst Alt