Jettadan sonra Golf 1.0 comf.dsg yardim


fanajal

Katılımcı Üye
 
Katılım
9 Haz 2018
Mesajlar
664
Tepkime puanı
500
Konum
Bursa
İsim
Musti
Selam arkadaşlar.2017 manuel comf.jettam vardi.bazibsebeplerden dolayi sattik.passat trend manuelle dsg 1.0 comf golf arasinda kaldik.esimle birlikte 1.0 dsg de karar kildik.araci kullanıyorum torsiyon cubugu var acaba jettadan sonra yanlis tercih mi yaptim yada passat mi olsaydi o da trend paket manuel.aldik artik pismanlik gereksiz.dusuncelerinizi merak ediyorum saygılar.

 
@fanajal hayırlı olsun. Passat zaten D segmenti bir araç, genişlik farkı var, bir de sedan olduğu için bagajı çok büyük. Jetta ve golf arasında bariz bir işçilik ve malzeme kalitesi farkı var. 1.0 olması da pek sorun değil, sadece Golf değil aynı motoru grubun diğer markaları da kullanıyor ve herkes memnun.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@arimayacik İste bende onu kafaya takiyorum.Jettadan sonra golfe gectik.passatla golf arasinda fazla fiyat farki yoktu ama biz dsg comf paket diye golfu sectik ama yol tutus vs konularda telkine ihtiyacim var sanirim...

 
Konfor ve yol tutuş anlamında sıkıntı yaşayacağınızı hiç sanmıyorum. Otomatik olması ikinci elde çok büyük avantaj, her geçen yıl otomatik araç oranı yükseliyor trafikte. 

 
@asdfg112 Haklisiniz.Aklim galiba passatta kaldi fakat oda manuel trend di.Sikinti yasayacagimiz sey bagaj sanirim.1.0 motor konusundada her yerde bisiler yaziliyor ciziliyor.bende alali bir hafta oldu bakalim neler olacak.

 
Hayırlısı olsun hocam çok iyi seçim dsg golf güle güle kullanın.1.0 motor çok iyi hiç takılmayın.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
@slck Bende sikinti var yada yillarca alışmışım manuelle bu sanki altimdan kaciyor vites atmam lazim kamyoncu edasıyla nasil alisicam acaba...

 
@fanajal Yol tutuş konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Endişeniz olmasın. Hız yapmak bir maharet değil ama geçtiğimiz hafta sonu 220 km/s üstü gittim bir süre. Araç kesinlikle D segmenti modellerle aynı güven duygusunu veriyor.

 
Benim ilk otomatik deneyimim.ilk arabam g.puntoydu spor yaya vs vardi cok acayipti.jetta bagimsiz susp.du fkaat lak lak virajda yatmalar kalkmalar...otomatik oldugu icin anlayamiyorum sanirim az once dairesel donuste esp actirdim...aha dedim noluyor...

 
@fanajal İç hacim olarak size yeterli geliyorsa kesinlikle hata yaptığınızı düşünmüyorum. Dsg olması büyük avantaj. Golf jettadan sonra bariz malzeme kalitesi olarak üstün. Passat dsg olsaydı o zaman düşünülebilirdi ama manuel olduğu için bende olsaydım dsg golf tercih ederdim.

Hayırlı olsun kazasız sürüşler.

 
Sanirim biraz sakin olup arabaya alışmaya calismaliyim.Golfun olumlu yanlarina odaklanmaliyim.Sizlerde yardimci olursaniz cok sevinirim...

 
@fanajal Sanırım biraz segment konusunda takılmışsınız. Eğer uzun boylu kalabalık bir aile iseniz ben olsam d segment otomatik bir araç için zorlardım kendimi. Ancak şu an ben dsg golf ile inanılmaz mutluyum. Benim hedeflerimin hepsini karşılıyor. Siz de kısa bir süre sonra dsg konforuna alışacak ''neymiş manuelden çektiğim''  diyeceksiniz ve  trafikteki passatları acabamı diyerek izlemeyi bırakacaksınız :)  

 
@sade2017 Bugun mesela uzun yol yapacagim nelere dikkat etmeliyim hizli mi sakin mi kullanmaliyim.Birde pari ederken nerele dikkat etmeliyim auto hold acik olmali mi mandala her zman basilmali mi?

 


Geri
Üst Alt