cam filmi


oktay__87

Üye
Katılım
8 Haz 2018
Mesajlar
174
Tepkime puanı
135
Konum
izmir
İsim
gönenç
arkadaşlar golf 7 tungsten gri aracıma cam filmi yaptırmayı düşünüyorum önerebileceğiniz marka var mı bütçe 350-450 arası.izmir 3.sanayiden standart llumar 2 numara 350tl fiyat aldım başka bir film çeken aksesuarcı orijinal değildir imkanı yok o fiyata yapmazlar dedi kafam iyice karıştı.ciddi anlamda yardımınıza ihtiyacım var  :(

 
Selam

2 ay olmamıştır daha ön yan camlara - ön cama ve tavana Lumar yaptırdım ben 475 TL vermiştim. Yan camlar için 150 TL denmişti 4 yan cam 300 TL olsa arka cama 50 Lira kalır biraz ucuz gibi geldi bana da ön ve arka cam daha pahalı oluyor işçiliği de zor biraz. Firmayı araştırın yada İzmir'de gerçekten Lumar yapan yerler vardır onlardan da fiyat alıp karşılaştırın derim.

 
350tl 5 cam fiyat veren firmalar llumar bayisiymiş at35  serisisiydi sanırım yanlış varsa özür diliyorum.o fiyat çok ucuz sahtedir diyen aksesuarcı arkadaş kafamı karıştırdı.kendiside  fly marka daha kaliteli  diyip 425tl fiyat verdi. 

 
Ben geçen sene 3. Sanayide

Plasti Dip Garage da yaptırmıştım.

5 cam Llumar at35 di galiba orta ton olan 

ön camada Llumar air 80 yaptırdım.

5 cam at35 350 tl

ön camda kampanya ile 150 tl geldi toplam 500 tl.

 
Ön yan camlar ve ön camı yaptırdım 1 ay önce, 300 TL verdim. Aynaları da çok iyi bir işçilikle kapladılar hediyemiz olsun dediler ama ucuz mu pahalı mı bilmiyorum.

 
Ankara'da bi bayi aynı işi 250 liraya yaparken bizim burda niye en ucuzu 380 liradan kapı açıyor anlamadım.

Bir de bu fiyat pazarlıkla gelinen fiyat. Haftaya da zam gelcek 650 olcak diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyoruz da durum bu.

 
@madmax50 üstat bu Ankara daki lummar cam filmi yapan yerin adresini veya iletişimi varmı acaba

 
350tl 5 cam fiyat veren firmalar llumar bayisiymiş at35  serisisiydi sanırım yanlış varsa özür diliyorum.o fiyat çok ucuz sahtedir diyen aksesuarcı arkadaş kafamı karıştırdı.kendiside  fly marka daha kaliteli  diyip 425tl fiyat verdi. 
Fiyat normal hocam, o aksesuarcı arkadaş sizi kandırmaya çalışmış. Bende geçtiğimiz ay İzmir'deyken gaza gelip yaptırdım Fly marka 400 liraya ön ve arka camları. Kazıklandığımı bile bile yaptırdım nedense, kafam dağınıktı heralde... İstanbul'da yüzlerce yetkili bayi varken gidip İzmir'de kazık yedim...  :D   Fly marka da kaliteli ama LLumar daha garantili, üstelik bayiden yaptıracağınız için sonrasında muhatap bulabilirsiniz.

LLumar bayisinden yaptırın hocam 350 TL normal fiyat.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar en kısa zamanda yaptırıcam kısmetse.

 

llumar'in sitesinden bayii listesini görebilirsiniz. aradan bir kaç bayii seçip telefonla fiyat alın, örnek: golf 7 aracımda, ön cam hariç atr35 yaptıracağım, fiyat istiyorum. zaten en fazla 50 tl oynar. 350-400 bence normal fiyat. 

3m, ziebart, llumar en tanınmış ve rüştünü ispat etmiş firmalar, tabi karar sizin fly da yaptırabilirsiniz. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt