Tamponum kırıldı ne yapmalıyım


zdarbaz

Yeni Üye
Katılım
25 Mar 2018
Mesajlar
7
Tepkime puanı
2
İsim
Zafer Darbaz
Dar bir alanda geri gelirken park sensörü uyarı vermedi ve aydınlatma direğine birazcık dokundurdum ve sonuç bu. Böyle kolay kırılması normal mi sizce?  Nasıl bir yol izlemeliyim ? İkinci el değerine çok etki eder mi?

7Dob6Y.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
geçmiş olsun tamir ettirme yoluna gidin derim.olmuyosa cıkmacılardan temin edilebilir.ama tamir görür gibi geliyor bana plastik aksam değer kaybına yol açmaz.sensörler direkleri görmeyebiliyor dikkat etmek lazım

 
Geçmiş olsun.

Sensörler yükseklik olarak kendilerinden aşağıdaki cisimleri görmüyorlar diye biliyorum ben.

Tamponun amacı zaten bu aracın zarar görmesini engellemek çokta dert etmeye gerek yok plastik parça alt tarafı. Yama yaparlarsa olabilir olmadı illa temiz dursun derseniz çıkma yada sıfır temin edebilirsiniz.

 
@zdarbaz Geçmiş olsun hocam. Tampon tamiratı ya da değişimi aracın değerini düşürmez hatta ekspertiz önem vermez bile ancak eğer ödemeyi kasko şirketine yüklerseniz hasar kaydı gözükür ve aracı satacağınız zaman insanlara bir sürü dil dökmeniz gerekir. 

 
@zdarbaz hocam tamponunuzu çok basit bir işçilikle işini bilen ellerde yaptırabilirsiniz. Kaskonuzu bu hasar için bozdurmayın. Satarken çok kişi bunu anlayamayacaktır ne yazık ki. Autoking’e bir danışmanızı tavsiye ederim. Tekrardan geçmiş olsun Allah daha büyüklerinden saklasın. 

 
@zdarbaz geçmiş olsun hocam. Son derece önemsiz bir hasar, autoking gibi yerler bu tamponu yapıştırıyor orjinal gibi oluyor boyanınca. İkinci el değerini tampon etkilemez. 2 hafta önce ufak bir kazadan dolayı ön tamponum boyandı çamurluk değişti kapım boyandı. Polis tutanağıyla karşı tarafın tam kusurlu ve alkollü olduğu tespit edildiğinden değer düşüklüğünü istiyorum, tampondan değer kaybı olmayacağından tampon boyası değer düşüklüğüne dahil edilmiyor mesela.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkese teşekkur ederim. Ilk hasarim olduğu için cok endişelenmiştim ama sanırım fazla bir şey değilmiş buna sevindim. Kaskom bulunmuyor şu an için dışarda araştırıp yaptırmayi veyahut mantikli gelirse degiştirme seçeneklerini değerlendireceğim.

 
geçmiş olsun benim bundan daha beter yırtılmıştı , kusursuza yakın onarıyorlar.

içiniz ferah olsun.

 
Geçmiş Olsun Hocam
Tampon Için değer kaybı kolay kolay olmaz. Tamirat tadilatı da mümkün olan bir durum sizinkisi. Dert edecek kadar bir sorun görmüyor ben. IYI Forumlar tekrardan geçmiş olsun.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
@snoppy işte benim tampon konusu :)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:


Geri
Üst Alt