arabada hasar bilgili arkadaşlar buyursun


enes.budak60

Yeni Üye
Katılım
29 Tem 2017
Mesajlar
18
Tepkime puanı
7
İsim
ENES
bugün park halindeyken geldiğimde araba bu şekilde idi aziz mübarek gün bunun hakkı nasıl ödecek bilmiyorum ki kurban olduğum.Arkdaşlar bu nolur nasıl olur yardımdı olacak tecrübeli kimse  var mı

D77299D7-5A07-4847-A401-1F85CADE7FD8.jpeg

D5284FC6-2087-4710-8161-E7127EB13CA8.jpeg

0B78FD39-186E-4FE2-ACD1-1C3461C04A11.jpeg

F7A80568-FE77-4B12-BB48-B6B1F4DF3FCA.jpeg

 
Geçmiş olsun hocam.Öncelikle sürten arabanın siyah boyalarını arabadan çıkartın hasara ondan sonra net şekilde bakın.Gerekli yerlere de lokal boya yaptırırsınız.

Arka çamurluk ve kapının boyaya ihtiyacı yok gibi duruyor burdan hocam.Ön çamurluk düzeltilip boyanır.Kapıda da herhangi bir boya atması yoksa boyasız düzeltilir gibi.Yoksa o da lokal boyanır.Tekrardan geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

 
[mention=4423]DuzboruDownpipe[/mention] ben pek anlamam hocam bu hasar işinden yapılıcak ufak birşey gibi değil mi
Hocam önce evinizde varsa bir pasta alın ve o siyahlık olan yerlere uygulayın.Ondan sonra foto atarsanız daha detaylı bilgi verebiliriz.
 
@enes.budak60 , @DuzboruDownpipe ın da dediği gibi ilk önce siyah boyaları çıkartın daha sonra çok daha iyi anlaşılır. Elbette olmasa daha iyiydi ama endişe edilecek kadar çok büyük bir problem değil. Tek sorun farklı parçalarda tamirat yapılması gerektiği için işçilik zaman alacaktır. Çok geçmiş olsun. Vurup gidene de geçmiş olsun ki asıl bedeli ödeyecek olan o ama aptalın haberi yok.

 
Bu şekilde nası hasar bırakabilmiş bu yaratık? Boydan boya.. Tank falan mı park etmeye çalışmışlar çıldırıcam şu görüntüye bak ya! Yazık, numara bir şey bırakmadan da çekip gitmiş vurdum duymazlar. Bir gün bir taraflarından çıkar bu ve bunun gibilerinin... Geçmiş olsun..  :(   Çıkarken erken kırarsın çamurluğa-arka tampona bir şey olur girerken de aynı şekilde oda yok bildiğin dümdüz yanaşıp sürtüp çıkmış pes yani bu kadar mı göz kararı yeteneği veya beyin vb. organı yok bunun.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

olay yeri balistik inceleme yapıcam biraz: ??

ön çamurluk tamam(göçüklü möçüklü)! ama ön kapıdan başlayan hasar arkaya doğru irtifa kaybederek egimli şekilde arkayaya doğru uzanıyor.

yada baştan alalım tam tersi şekilde 

arkadan başlayan hasar öne doğru yukarı egimle devam ediyor.

aracınıza çarpan kesinlikle bir araba değil! Direk bir motosiklet dalmış önce arkadan sola yatık tam devrilirken ortalara dogru motosiklet sürücüsü  toparlamış (bu toparlama sürten motosiklet aksamınında yukarı doğru eksende iz bırakması sonucunu gösteriyor ki  en son ön çamurluğun orda durup ezikli hasar bırakmış

geçmiş olsun ! 

 

Geri
Üst Alt