Golf 7 Paslanmaz Krom Cam ve Ön Panjur Çıtası Uygulaması


AhmetCakmak

Yönetici
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
5,763
Tepkime puanı
8,294
Konum
İstanbul
İsim
Ahmet Çakmak
Merhaba dostlar, geçen gün sipariş ettiğim paslanmaz krom cam çıtası ve ön panjur çıtası bugün elime ulaştı. İftar öncesi takayım dedim zaman geçsin diye :)  Ürünler Sdizayn markasına ait. Çoğu yerde bu markanın ürünleri satılıyor fakat direkt olarak kendilerinden alırsanız daha iyi olur muhatap bulabilmek adına. Ben n11 üzerinden sipariş verdim. Linklerini de aşağıda belirttim. Sipariş verdikten sonra sizi teyit amaçlı arayıp bilgilendiriyorlar. Böylece aracınıza uygunluğu kontrol edilmiş olunuyor. 

Aracına kendi eliyle çok fazla modifikasyon yapmamış benim gibiler ilk başta korkabilir ama bu ürünü uygulamak oldukça basit. Öncelikle yapıştıracağımız yerleri güzelce temizlemelisiniz. Varsa aseton vb. şeylerle temizleyin. Sonra çıtaların altında bulunan 3m bantların üstünü söküp yapıştıracağınız yere tam olarak oturması için çakmakla 3m bantların olduğu tarafı boylu boyuna ısıtıp uygulamanızı tavsiye ederim. Ayrıca takmadan önce mutlaka hangisi hangisine uyuyor, fazlalık var mı diye vs. kontrol edin. Ondan sonra güzelce yapıştırabilirsiniz.

Uygulama yaparken çok fazla fotoğraf çekmedim, yalnızca ilk hali ve sonrasını çektim. Ayrıca uygulama öncesi arabayı yıkatmayın derim, çünkü her ne kadar yapacağımız kısımları kurulasakta sonradan iç aksamlardan gelen sular yapıştırdığımız alanlara yayılabilir. Bu da yapışkanları olumsuz etkileyecektir. Uygulamayı yaptıktan 1-2 gün sonra arabanızı yıkatabilirsiniz.

Ön panjur çıtası öncesi ve sonrası:

2.jpg 1.jpg 

Cam çıtası sonrası: 

6d93aa44-ea12-45d6-bfb9-791d9afe7f37.jpg

Ürünler: 

Ön panjur çıtası: https://urun.n11.com/diger-krom-aksesuar/golf-7-on-panjur-kromu-golf-7-on-panjur-citasi-golf7-krom-on-P272366887/

Cam çıtası: https://www.hepsiburada.com/s-dizayn-s-dizayn-volkswagen-golf-7-krom-cam-citasi-4-prc-pm-otsdz7651060

Sdizayn kendi sitesindeki Golf 7 ürünleri: https://www.s-dizayn.com/volkswagen/golf/golf-7-hatchback

*Dipnot: Cam çıtası özellikle beyaz araçlarda kendini uzaktan belli etmiyor. Ön panjur çıtası ise her renk araçta oldukça şık duruyor. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Daha önceki arabama almıştım (astra j) s dizayn Beyaz araçta fazla belli olmuyor. Renkli arabalarda gerçekten farklı duruyor. Silikonmu kullandınız. 

 
Hocam çıtaların iç taraflarında bulunan 3m yapıştırıcılar ile yapışıyor. silikon vs. gerekmiyor yani.

 
Hayırlı Olsun Güzel Dokunuşlar bunlar. Kendim de on panjur krom çıta uygulamasını yapmıştım güzel bir işçiliğin ardından neredeyse 2 yıldır kullanmaktayım sorun kararma lekeleme vs de olmadı şuana kadar. Memnunum bende.
0c7554be4f4cbccc97d55fb59c547a94.jpg


SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Cam çıtası ben de düşünüyorum sadece alt kısma olacak şekilde.  Ama parlak değil de biraz daha matımsı olandan arıyorum.  Alan uygulayan var mı bu şekilde olandan ?

 
Güle güle kullanın güzel olmuş özellikle ön panjur fark etmiş açıkçası.

Sipariş ettim bende dayanamadım s=yerlerde

 
Alt etek için yokmu çıta?

Gesendet von meinem WAS-LX1 mit Tapatalk

 
Bu şekil normalmidir ? kenarda boşluk kalıyor mu ? Yoksa gelen ürünlerde sıkıntı mı var ?

Bi tarafı sıfırlarsam diğer tarafta 3-4 mm boşluk kalıyor. Aslında iki taraf ta tam olarak uymuyor kesim açıları farklı.

IMG_1880.JPGIMG_1879.JPGIMG_1878.JPGIMG_1885.JPGIMG_1884.JPGIMG_1883.JPGIMG_1882.JPGIMG_1881.JPG

 
Panjur çıtası ürünü satıştan kaldırılmış sanırım ürünü bulamadım. Bilgisi olan var mı ?

 

(Konu ile alakasız) bu jantların ismi nedir?
Furkan hocamın dediği gibi makyajsız kasa (2012-2016) 17” Leon FR jantı hocam. Golf jantlarına nazaran bir tık daha ofsetli. Özellikle arka taraftan bakınca spacer varmış gibi tam fit duruyordu çamurluk ile. Beğenen pek olmamıştı ama ben beğenmiştim ve severek kullanıyordum. :)  

 

Geri
Üst Alt