MERSİN'DE VAG-COM


sonmezturk

Üye
Katılım
20 Ocak 2017
Mesajlar
61
Tepkime puanı
14
İsim
Mustafa
Mersin'de vagcom kablosu olup Amerikan parklarımın açılmasında bana yardımcı olabilecek kimse varmıdır acaba? Hem tanışır hem starbucks'tan kahve ısmarlarım :) :)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar kablo aldım. 17.1 versiyonu. Kendi özelliklerimi açtım. Mersinde özellik konusunda yardımcı olurum. Teşekkürler.

 
@sonmezturk Hocam ne deseniz haklısınız. Sizinle konuştuktan sonra torpidoda olduğunu sandığım kabloyu bulamadım ve araba yıkattığım yerde çalındığını düşündüm. Dün tesadüfen pc çantasının içinde kablosuz mouse un usb girişini ararken buldum ve yıkamacının da günahını almış oldum , size de mahçup oldum. Özür dilerim hocam. 

 
Arkadaşlar kablo aldım. 17.1 versiyonu. Kendi özelliklerimi açtım. Mersinde özellik konusunda yardımcı olurum. Teşekkürler.
@sonmezturk Merhaba hocam foruma yeni üye oldum. Yaptığınız paylaşımı görünce sizden bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.  2016 Golf 1.2 TSI var bende de.

 
@mandufla Deniz hocam ne özrü estafurullah olurmu öyle şey. Bende kurcalamayı sevdiğim için kabloda denk gelince satın aldım. Bir çok özellik açtım falan kafama göre. Açtım kapadım falan. Zaten meraklıysanız bu tarz işlere mutlaka edinilmeli bir kablo. Rica ederim öyle düşünmeyin. Tekrardan çok teşekkürler.

 
@sonmezturk iyi günler. bende de 2013 golf 7 var. donanımsız olanından arabayı eşim kullanıyor ve park esnasından sağ aynanın inmesi onun açısından çok önemli bir özellik. sanırım bu konuda siz yardımcı olabiliyorsunuz. dükkanınız varsa yerini ya da iletişim bilgisi paylaşırsanız sevinirim  

 

Geri
Üst Alt