Park Sensörü Tavsiyesi


by_stenley

Yeni Üye
Katılım
20 May 2018
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
İsim
Aykut
Merhaba arkadaşlar, 2015 model 1.2 Golf tsi comfortline aldım. Aracıma park sensörü taktırmak istiyorum. Araştırmamı yaptım farklı farklı marka adı altında aynı mantıkla çalışan bir sürü sensör var. Kimisi ön sensör işe yaramıyor gerek yok diyor. Kimisi servise taktırın kimisi ender elektronikte taktırın vs gibi yorumlar yapmış. Esasında istediğim kameralı bir park sensörüydü ama öğrendim ki fiyatları çok fahişmiş:( 

https://www.hepsiburada.com/park-sensoru-ses-kontrol-dugmeli-ekranli-siyah-lensli-p-OTHG42503 ben bu linkte mevcut olan ürünü alayım diyorum. Konu hakkında tecrübesi, fikri, tavsiyesi olanlara teşekkürler şimdiden. 

 
Merhaba arkadaşlar, 2015 model 1.2 Golf tsi comfortline aldım. Aracıma park sensörü taktırmak istiyorum. Araştırmamı yaptım farklı farklı marka adı altında aynı mantıkla çalışan bir sürü sensör var. Kimisi ön sensör işe yaramıyor gerek yok diyor. Kimisi servise taktırın kimisi ender elektronikte taktırın vs gibi yorumlar yapmış. Esasında istediğim kameralı bir park sensörüydü ama öğrendim ki fiyatları çok fahişmiş
 
https://www.hepsiburada.com/park-sensoru-ses-kontrol-dugmeli-ekranli-siyah-lensli-p-OTHG42503 ben bu linkte mevcut olan ürünü alayım diyorum. Konu hakkında tecrübesi, fikri, tavsiyesi olanlara teşekkürler şimdiden. 
İyi diyorsunuz ancak bu araca bu kadar ücret ödedikten sonra biraz para birikimi ile enderde yapmanız daha güzel olucaktır.Böylelikle multimedya ekranında görüntü almış olmanın yanında tamponunuzdaki sensörlerdede çıkıntı kalmayıp tamamen orjinal bi görüntü elde etmiş olucaksınız. Yok ben illa ucuzundan takıcam derseniz o linkteki ürünün aynısını 2003 corolla olan eski aracımda kullanmıştım 1 sene bi sorun çıkarmadı sattı aracımı.Bana gelirse orjinal sistem yapmak için imkanınız varsa hiç bunla uğraşmayın,iyi akşamlar..


Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
 
http://s.aliexpress.com/bmymAFFF
http://s.aliexpress.com/6VrYfmQJ

  Güzelim araca yazık etmeyin, orijinal ürünlerle daha güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Ben sizin yerinizde olsam bu işe giriştikten sonra biraz daha bekler sağlam bir bütçe ayırırım, 1000-1100 civarında park sensörlerini alırım. Daha sonra da muhtemelen rcd 330’un makyajlı comfort için olan app connectli medya cihazı ve logo kamerayı da ekleyerek güzel bir araç haline getiririm. Bunlar olduktan sonra da zaten o araç fazlasıyla yeterli hale gelir. Bu saydıklarımın toplamı 2000 liranın biraz üzerinde bir fiyata malolur, ancak dediğim gibi ön arka park sensörlü, geri görüş kameralı ve app connectli( haliyle navigasyonlu olmuş oluyor) bir aracınız olur.

 

Geri
Üst Alt