Hasar hakkında yardım önerileri


helsing

Üye
Katılım
13 Şub 2017
Mesajlar
83
Tepkime puanı
14
İsim
salih
                Kardeşim tali yoldan çıkarken aynı yola karşıdan dar açıyla giren araçtan kaçmak için sağa kırınca direksiyonu fotoğraflarda görünen hasar oluştu.Servis yolunu seçersem büyük ihtimal çamurluk ve kapıyı değiştirirler ve hasarı şişirirler.Yol gösterirseniz sevinirim.

IMG_8468.jpg

IMG_8466.jpg

IMG_8467.jpg

 
Öncelikle geçmiş olsun.Dediğiniz gibi servis yolunu seçerseniz arka çamurluğu değiştirmeye kalkarlar bu da tercih edilmemesi gereken bir durum çünkü keserek ve kaynak yaparak değiştiriliyor ön çamurluklar gibi vidalı değil değişim.Bana kalırsa iyi araştırıp düzgün ve yaptığı işin arkasında olan bir yerde yaptırın o çamurluğu da kapıyıda düzeltip boyarlar aracınız opak renk benzin depo kapağından aşağısı boyanır problem de olmaz boya da.Hatta kapıyı boyasız göçük düzelten yerlere de gösterebilirsiniz onlar düzeltip rötuşla halledebilir gibi geldi bana.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de aynı renk araç kullanıyorum. Aldığım zaman opak renk olduğu için lokal boya konusunda hiç sorun olmadığı söylenmişti, bu iyi bir avantaj. 

Eğer ilk günkü gibi olsun diyorsanız ve uzun süre kullanacaksanız, kasko varsa servise verin ne yapıyorsa yapsın:)

Ama benim önerim acele etmeden, bu tür hasarlara iyi müdahale eden bir yer arayın, hatta gidip bazıları ile yüzyüze görüşün. Çok daha düşük maliyetle işin içinden çıkarsınız, ama biraz iz kalır. O da nazar boncuğu olur:)

 
Kasko bu tür hasarlar için var hocam.O çamurluğu da servis yüksek ihtimal düzelti hocam servisler hemen değişime gitmiyor kapınız da düzeltilip macunlanıp lokal boya olur servise gidin ne yapılacağını onlar söylesin.İçinize sinerse yaptırın.Ayrıca parça değişiminden de korkmayın gerekeni neyse yapılsın.Türkiye piyasası işte hatasız boyasız araba sevdası sürdükçe böyle devam edecek...

 
Geçmiş olsun Hocam. Kasko varsa bu kaza için kullanabilirsiniz. önceliğiniz servis olsun derim.

 

Geri
Üst Alt