Golf’ü Satıp Passat Almak


omrcftc

Yeni Üye
Katılım
14 May 2018
Mesajlar
8
Tepkime puanı
2
Arkadaşlar merhaba,

2013 1.2 tsi comfortline golfümü sattım. 2012-2013 passat highline düşünüyorum, ne dersiniz? Bu arada golfün işçiliği passat’tan daha iyi denir mi? Passat’l ilgili daha çok şikayet var sanki.

 
@omrcftc Fiyat/performans açısından bakınca 2012/13 Passat çok güzel bir araba. Hatta yeni kasaya göre daha kaliteli bir duruşu var. Bence Golf ve Passat arasında ciddi bir kalite farkı yok. Jetta almadıkça bir sorun yok.

 
B7'nin daha zarif güzel çizgileri var. B8 kaba saba "kabak" gibi bir  görünümü olan (hele arkadan bakıştaki dış bükeyimsi bagaj kabağı...) izbandut gibi birşey... yani şuanki passattan bile daha güzel. güzel araç hocam.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
2000 model bile olsa Passat'ın duruşu bir farklı. :)  Passat alınır.

 
Teknolojik olarak b8 kasa passat tabiki daha üstün ama b7 kasa kişisel görüşüm tasarım olarak göze daha hoş geliyor.

Km'si yüksek olmayan temiz kullanılmış bir highline passat golften sonra sizi üzmez ihtiyaçlarınıza göre d segment aile arabası olarak sizi memnun eder. Ama önemli kriter aracın iç ve dış kondüsyonunun düzgün evveliyatı temiz bir araç bakmanızdır.

Gönlünüzdeki aracı almanız dileğiyle kazasız belasız sürüşler...

 
Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar. 60 binlerde ciddi kazası olmayan highline buldum 1.4 tsi.

 
2010 a4 1.8’e ne dersiniz? Fiyatı daha uygun ama bir kaç sene sonra satma durumu olursa passata göre daha çok fiyatı düşer, zarar ettirir gibi.

 
@omrcftc golfü almadan önce 2010 2011 a4'lere de bakmıştım. Temiz bir A4 sürüş dinamikleri olarak iyidir ama düşük km temiz ve 160 ps olanları almak gerek. 1.8 tfsi 120 ve 160 ps olarak satışa sunuldu 160 ps olanlar daha çok tutulur. 1.8 t haliyle yakıt tüketimi passata göre fazla olacaktır. Yine 2. el satışta da passat A4'e göre daha iyidir. Eksi ve artı yönlerini değerlendirerek ihtiyacınız ve araçların temizlik durumlarına göre tercih yapmak gerek.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
1.8 tfsi sorunlu motor. Mütiș derecede yag eksiltme sikintisi vardir. 120hp ile 160 hp arasindaki fark yazilim farki diye biliyorum

 

Geri
Üst Alt