Mekatronik değişimi


Yaşar Münüklü

Yeni Üye
Katılım
9 Kas 2017
Mesajlar
16
Tepkime puanı
0
İsim
Yaşar
Arkadaşlar merhaba,

Aracım dur kalk trafikte vitesi takıldı d2 ışığı yanıp söndü. Ama şu an çalışıyor. Özel servise götürdüm bilgisayara bağladı mekatronik değişmesi lazım dedi sıfırı 7500 revizyonlusu 3000 dedi neyapayım arkadaşlar teşekkürler

 
Konudan bağımsız soruyorum, dsg değişim ücreti özel serviste 7500 lira mı? Bu sadece mekatronik mi yoksa baskı balata da dahil mi?

 
@beratx

@Yaşar Münüklü

Akıllarınca kelime oyunu yapmışlar., öncelikle ellerinde bozulmuş parça olmalı ancak bozulmuş ve garantiden değişen parçaların imha edilmesi gerekir., Bir aracın sahibi garantiden mekatroniği değiştirdiyse o parça başka araçta kullanılmamak üzere imha sürecine girer girmesi gerekir., hangi servis ise bu başka bir sevis ile de görüşmenizi öneririm., Kanunen bir yetkili servisin böyle bir seçenek sunma hakkı yoktur., Yetkili servisler ne zaman çıkma parça satar olmuş

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
yok hocam o maksatla söylemedim.netice itibari ile özel servis ne kadar güvenilir anlamında demek istedim.

 
Evet sıfırını 7500 e takıyormuş özel servis 

revizyonlu da çok kullanma yine bozulur diyorlar 

sıkıntı büyük :(

 

öncelikle Geçmiş olsun Hocam.

Mekatronik için  7500 TL ciddi olduğu gibi bence yüksek de bir rakam. Servislerden Sadece Tedarik edilmesi yönünde dahi fiyat alsanız o kadar çıkmayabilir. 

Size tavsiyem Servsilerin bir çoğu ile görüşüp makul fiyat çaba almanız olsun ilk olarak. Daha sonra ise özel servis yada çıkmacıları düşünün derim. Aracınıza uzun süre binmeyi düşünüyorsanız yaptırmanız gerekli şayet artık düşünmüyorsanız o şekilde satışa da koyabilirsiniz. Biraz stresli ve zor işler bunlar Şimdiden kolay gelsin diyor hakkınızda hayırlısını diliyorum.

 

Geri
Üst Alt