fikre ihtiyacım var.


Geçmiş olsun 

olur böyle şeyler takmayın

Göçükcü o keskin hattı orjinal haline getirebilirse çok ala 

ama zor 

 
Basit bir sürtmeden dolayı tampon değiştirdim ve kasko 5000 TL hasar kaydı çıkardı. Sonra arabayı satarken her gelen bunu bahane edip canımı sıktı. En kötüsü ise her sorana kazanın ( kaza bile değil ) nasıl olduğunu anlatmak zorunda kaldım. Tavsiyem iyi bir kaportacıya yaptırıp olayı kapatmak.

 
@arimayacik bende öyle düşünüyorum.döşemeyi söktürmeden lokale de girmeden göçükçünun yapması bana mantıkli geldi. sonradan sırf kendi göz zevkim için krom çıta takarım diye planladım

 
@cemal ckt Merhaba, Benimde sol ön kapının üst kordon kısmında biz ezik vardı. Maslak Oto Sanayi sitesinde tanıdığım bir yere yaptırdım. Boyasız bir şekilde. Yaklaşık 1,5-2 saat sürmüştü. İnce bir işçilik olması sebebiyle genelde uğraşmak istemeyebilirler. Dolu hasarı sebebiyle göcük düzeltme işlemi için bir çok yer türedi. Ancak bariz para tuzağı. Dilerseniz mesaj olarak gitmiş olduğum yerinde telefon numarasını verebilirim .Yardımcı olmalarını rica edebilirim.

 
Genelde verdikleri oran %70-80 ...

Benim ön çamurluktaki çok daha hasarlı bir bölgeyi çizgi ve form dahil %100 e yakın yaptılar ama yanına kadar gelince ütülenmemiş kırışık kumaş gibi duruyodu :)  Yani uzaktan, yandan önden eğilip göz hizasından vs bakınca bir şey yok ama yanına gelip bakınca başından bir şeyler geçtiği belli. Zaten yapan usta kör oldu. Çok iyi yapanlara götürürseniz gayet güzel sonuçlar çıkabiliyo...

Sizdeki hasar benimkinin yanında hiçbir şey...

(hatta servis beni yönlendirdi; abi bizde yaptırma biz söker atarız yenisi takar boyarız, sen iyisi mi bir göçükçüye götür dediler :D)

 
@Golf835 banada o oranı verdiler sonrasında da rütuş yaparız dediler .uzaktan farkedilmiyorsa yakından çok önemli değil. iyi bir usta bulmam lazım benimde. 

 

Geri
Üst Alt