Makyajlı Kasa Sigorta Kutusu


Byazici

Üye
Katılım
1 Kas 2017
Mesajlar
49
Tepkime puanı
21
Konum
Ankara
İsim
Berke
Merhabalar, internetten ve guruptan araştırdım ancak 2017 51. Hafta Golf 1.4 TSI aracımın iç sigorta kutusunu bulamadım. Direksiyon yanındaki paneli açtım boş, torpido gözünü açtım sadece hava filtresi var. Kaputun içindeki de motor aksamını kontrol eden sigortalar diye biliyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Bulamaya çalıştığım sigorta bagajdaki 12 volt çıkışını kontak kapalı bile olsa açık tutacak olan sigorta. Kullanım kılavuzundan sigortanın hangisi olduğunu öğrendim ama kutu kılavuzda yazan yerde değil.

 
Araç kamerası içinmi aktif ediyosunuz hocam [mention=4473]Byazici[/mention]
Araç kamerası için düşündüm başta ama direk bağlantı yapmak daha mantıklı geldi, bagaj daki 12 volt çıkıştan fotoğraf makinesi ve drone pilleri gibi ekipmanları şarj etmek istiyorum araç kısa duruşlar yaptığında şarjın kesilmesi canımı sıkıyor. ( Şarj ekipmanlarında akü koruması var yani aküyü başlatma gibi bir sorunum olmaz [emoji4])

 
Ben araç kamerası için bagajdaki 12v kaynağı kullanıyorum. Kontağı kapatınca enerji kesiliyor hâliyle, ki zaten öteki türlü akü bosalirdi galiba. 

 

Geri
Üst Alt