Ufak tefek hasarlar


Katılım
21 Haz 2017
Mesajlar
301
Tepkime puanı
53
Konum
İstanbul
İsim
İbrahim Başkurt
Selamın aleyküm herkese hayırlı günler geçenlerde öndeki araca vurdum Far köşe tutacagı kırıldı çamurluğun ucu burkuldu bir de tamponda hafıften hasar meydana geldı auto kıng goturdum tamponun ve camurlugun boyanması gerektıgını farın ıse koselerden plastıkle yapıstırıcaklarını söyledıler 1300-1400 arası bır fıyat cıkardılar arabayı aldıgım gıbı gerı getırdım dışarıda tanıdık usta ise 450 tl fiyat istedi sızce ne yapmam gerekır gorunurde fazla bırsey yok bır de sis lamba alt kapagı catladı onun harıcınde bırsey yok cok sukur fıkır verırsenız cok sevınırım

59DD46D0-F49C-4C06-8D52-7D971DB9794B.jpeg

D1DFA1E0-47DB-4A7F-B89B-C62C21360B2C.jpeg

 
Küçücük yer için koca çamurluğun boyanması çok anlamsız hocam. Tavsiyem tanıdığınız iyi bir ustaya bırakmanız aracı. Tampon boyası zaten önemli değil değer kaybettirmez komple boyansa dahi muhtemelen tamponunuz yarıya kadar lokal boyanır çamurluk ucu ise düzeltilip bir karıştan büyük olmamak kaydıyla lokal boyanır. Far ayağı tamiri basit birşey çoğu usta kendi yapar. Tahminim 400-500 tl arası çıkar aracınız geçmiş olsun.

 
çamurlukta boyasız gocuk duzeltme ımkanı yok mu hocam?? dedıgınız gıbı 450 tl fıyat cıkardılar sagolasın

 
Hocam geçmiş olsun. Fotoğraflardan net bir şey söylemek mümkün değil. Düzgün usta bulduktan sonra boyasızda hallolur gibi gözüküyor şayet boyanın kalktı vs. bir yer yoksa.

 
Hocam geçmiş olsun. Fotoğraflardan net bir şey söylemek mümkün değil. Düzgün usta bulduktan sonra boyasızda hallolur gibi gözüküyor şayet boyanın kalktı vs. bir yer yoksa.
boya bır tek tamponda kalkık hocam camurlukta sadece uc kısmında burkulma ıle hafıf bır gocuk var sadece

 
öncelikle geçmiş olsun. Tampon kısmı için boya sorun olmayacaktır.Diğer çamurluğun uç kısmı için ise kesinlikle Göçük  düzeltme yoluna gitmenizi tavsiye ederim. Auton King ler eskiden işinin ehliydi şimdilerde Tabelaları aynı işletmecileri ve sahipleri farklı olduğundan farklı sonuçlar veriyorlar hizmet kalitesi düşük olarak. Bence çok da büyük bir şey gözükmediğinde Tanıdık bildik işinin ehli insanlara yaptırmanız da fayda var. Zaten servis ve Auto King gibi yerlerde çalışanlarda sonuçta insan ustası makine değiller.

 
Geçmiş olsun tampon lokal boyanır far ayakları tamir edilir diye düşünüyorum hocam. Çamurluk için işin ehli göçük düzeltme yerleri var iyice araştırıp öyle bir merkeze yönlenin fotoğraftan düzeltilmeyecek bir hasara benzemiyor.

 
@Ender Sagolasın hocam tamponu boyatırımda renk sırıtması olur diye korkuyorum camurlugu hallettiririm bırsey yok gıbı gozukuyor zaten auto kong gelince beş para etmeyecegıne kanaat getirdim adam elinde cay sıgara ıle sozde kontrol edıp kafadan fıyat verdı goturdugum gıbı aldım geldım arabayı dısarıdan tanıdık bır ustaya goturucem 

 
@İbrahim Başkurt 

Çamurluğun tam ucu olduğu için şahsi düşüncem  boyasız düzelmez. Boyasız düzeltme yapmak için sacın arkasında boşluk olması gerekir muhtemelen çekiçlendiğinde o kısımdaki boya atacaktır. Çünkü o kısım tam bitiş yeri olduğu için çamurluğun diğer taraflara göre daha kalındır diye tahmin ediyorum.

 

Geri
Üst Alt