Bu Hasarı Ne Yapmalı?


Mugzy

Üye
Katılım
29 Mar 2018
Mesajlar
268
Tepkime puanı
159
Konum
Ankara
İsim
Arda
Selamlar dostlar. Geçen gün kapalı otoparkta aracı park ederken bir anlık dalgınlığıkla sağ arka kapıyı kolona sürttüm. Sanırım sürtünen kısımlardan boya tamamen kavlayarak astara kadar inmiş. En kötüsü bu olsun diyelim. Yine de gördükçe üzüyor.

Fotoğrafları aşağıya koyuyorum. Bir kaç yere sordum tam kordona geldiği için yapmayız kimseye de elletmeyin; buna yapacak birşey yok; lokal boyayalım dediler. Sizce ne yapmalı?

Herkese kazasız, güzel sürüşler.

Ekli dosyayı görüntüle 14585

Ekli dosyayı görüntüle 14584

Ekli dosyayı görüntüle 14586

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Rötuş yeterli olur. Zaten bir süre sonra gözünüze batmamaya başlar. Allah beterinden korusun...

 
Detailing yerleri var. İstanbuldaysanız bir kaç yer öneririm. Boyasız rötüş ile hallediyorlar. Gözünüze çok batıyorsa öyle yaptırın. Boya işi baya geniş alana gider o da ilerde sıkıntıya sokar sizi.

 
Hocam Buna benzer benim aracımda da var sitede çocuklar bisikletle sürtmüş astar gözüküyor. Uğraştıkça daha kötü oluyor emin olun, ben artık bıraktım. Lokal boyalı işlem gerekiyor, ona da hiç gerek yok. Araç beyaz olduğu için çokta belli olmuyor. Bir zaman sonra takmıyorsunuz. :) Daha büyük sorunlar olmasın.  

 
@beratx İstanbul’da olsam soluğu Tokyo Garage’da alacağım zaten :)  Salih Bey’i bu konularda çok övüyorlar.

Fikrini belirten arkadaşlara teşekkürler. Ankara’da temiz rötuş yapan usta önerebilecek var mı?

 
Öncelikle geçmiş olsun. Kimseye para vermenize gerek yok. Şase numaranıza uygun rötüş boyasını alın, kendiniz yapın. Cilayla beraber geliyor. Satarken gösterirsiniz, boya ölçüm de normal çıkar. Satmayıp uzun süre binecekseniz, kaygıya gerek yok zaten , boyatın gitsin.

 
Geçmiş olsun. Boyatmanızı tavsiye etmem çok göze batan bir hasar değil çok iyi rötuş yapan yerler var uygun bir merkezde rötuşla daha belirsiz hale getirilebilir. Canınızı sıkmanıza değmez hocam.

 

Geri
Üst Alt