2016 GOLF 7 Highline 34 bin


sentius

Yeni Üye
Katılım
16 Nis 2018
Mesajlar
2
Tepkime puanı
2
İsim
Kaan
Arkadaşlar merhaba, 

2.el bir golf satın almayı düşünüyorum. intertte bir araç buldum fiyatta tam anlaşamadık. 2016 model golf 7 highline paket. 34 binde manuel. sunroof var araçta. kaza bela bir değişen de yok. fiyat olarak 107 yüksek mi yoksa uygun mudur merak ettim. Sizlerden yorum bekliyorum. 

 
@sentius 

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz Degerli Hocam 

Ilk.olarak dizel zorunlu değilse size Benzinli DSG Highline Cam tavanlı araç tavsiye ederim.

Artık manuel devri kapanıyor.

Bence alacağınız en değerli opsiyon DSG dir. 

 
@silvershadow

Teşekkür ederim hoş buldum. 

Dizel az yakıyor diye kararım bu yönde. DSG şanzuman sorunlu diye almak istemiyorum ve bakımları ağır gelecek diye yüksek model almak istemiyorum. Fiyat konusunda bir şey dememişsiniz. sizce bu fiyat manuele verilir mi? 

 
@sentius hocam bende manuel almıştım 2017 ocakta o zaman ki düşüncem zaten bi hafta sonu kullanacağım dsg için bu kadar fiyat farkı vermeye gerek yok demiştim. Ama işler öyle gelişmedi şuan haftanın 7 günü aracın üstündeyim ve trafik olmadığında sıkıntı yokta akşam trafiğinde ahhh ah keşke dsg alsaydım demiyor değilim. Bir sonraki aracım ne olursa olsun manuel olmayacak varsın sorun çıkartırsa çıkarsın garanti kapsamında olduğu sürece pek sıkıntı değil. Gene sizin bileceğiniz iş hocam bu söylediklerimi göz önünde  bulundurun derim araç alınınca illa ki kullanılıyor ve satarkende kolaylık olur size. 

 

Geri
Üst Alt