Anlatmasi zor bir sorun


Evangelion

Yeni Üye
Katılım
16 Nis 2018
Mesajlar
3
Tepkime puanı
5
İsim
Kaya
Öncelikle herkese merhaba,

ismim Kaya, aracim 2015 Model Golf 7 1.4TSI DSG Highline. Araniza Almanya Nürnberg'ten katiliyorum ve neredeyse kuruldugu günden bu yana misafir olarak ögle aralarinda forumu takip ediyorum. Yalniz iki gün önce yaptigim bir dalginlik yüzünden bagaj kapaginin altindaki siyah plastik bir parcayi (su tahliye deligi oldugunu tahmin ediyorum) kopardim. Internette her türlü aramama ragmen kimsenin basina gelmemis olacak ki bulamadim. Yetkili servise gitmeden önce sizin fikirlerinizi almak istedim tamiri yada degisimi hakkinda. Sanirim bagaj kapaginin icinde gömülü eskisinin cikarilip yenisinin takilmasi zor görünüyor. Acaba kopan bu parcayi yapistiriciyla yapistirsam olur mu? Böyle kalmasi bagaj bölümü ya da bagaj kapaginin icinde olan elektrik aksamlarina zarar verir mi?

Bir de böyle bir seyi basardigim icin VW bana ödül verir mi? :)

Simdiden Tesekkürler

Kaya

Ekli dosyayı görüntüle IMG_20180414_192206.jpg

Ekli dosyayı görüntüle IMG_20180414_192147.jpg

 
@Evangelion 

Değerli Hocam 

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz 

Plastik aksam kisa devreye neden olmaz ve yumuşak olduğundan ses de yapmaz.

Bence yenisine de gerek olmayacak denli önemsiz bir parça.

Ancak yine de isterseniz servislerde her parçanın yedeğini temin etmek mümkündür.

Ama çıkma olarak da bulunabilir sanırim. Sizi duyarlılığınizdan ötürü kınayacak değil benim.gibi tebrik edecek dostlar arasındasınız.

Geçmiş olsun.

 
Murat Hocam,

mesajiniz icin cok tesekkür ederim. Dün aksam is cikisi servise ugradim sizin de dediginiz gibi cokta önemli bir parca degilmis. Bu parca bagaj kapagini acmak icin kullandigimiz VW ambleminin(eger varsa geri görüs kamerasi icin de ) icine giren suyun tahliyesi icin kullaniliyormus. Benim durumumda sadece plastik boruyu metale sabitlestiren kisim koptugu icin böyle birakilabiliecegini suyun her halukarda asagi akacagini bir sonraki serviste istersem yenisini takabileceklerini söylediler. Asagidaki resimde 29 numarali parca.

Kimsenin basina kolay kolay gelecegini tahmin etmiyorum ama forum envanterinde yine de bulunsun :)  

2018-04-17 07_27_52-Clipboard.png

 

Geri
Üst Alt