YENİ FOCUS BUGÜN TANITILIYOR


byakif

Üye
Katılım
7 Mar 2017
Mesajlar
172
Tepkime puanı
49
İsim
byAkif
Yeni ford focus bugün tanıtılıyormuş. Bakalaım bakalım nasıl bişey çıkacak karşımıza.



 
Fiesta'nın efsanevi tasarımını bozduktan sonra Focus'ta da aynı aptallığı yapmazlar umarım.

 
Çok hoş bir tasarıma sahip, teknolojileri de oldukça iyi. Gelmesini merakla beklediğim hatchback yeni araçlar listem: Ford Focus, Kia Ceed ve Mercedes A. 

 
Sürtünme katsayısından tutun ağırlık, süspansiyon motor şanzıman opsiyonlar derken iç mekan hariç iyi bir iş çıkarmışlar gibi görünüyor. Golfün dış tasarımını çok beğenmeyen biri olarak Şahsen ben beğendim ama iç mekan olarak golfün iç mekanını çok beğenen biri olarak olmamış diyorum. Fiyat olarak cazip olursa çok satar. Adamlar şimdiye kadar fordun yaptığı en iyi araba (segment farketmeksizin) diye bir slagon kullandılar baya baya iddalılar. Sonuç olarak şirket arabası kıvamından sıyrılmış görünüyor bekleyip göreceğiz.

 
Araba SUV gibi duruyor :wacko: ön-arka çamurluklardaki tuhaf çıkıntılar, halaa inatla vazgeçilmeyen eski nesil gösterge paneli..

 
Farlar volvo hissi yarattı bende ama içini gördüm..... Fiyat tahminlerini alalım en boş paket için 1.5 benzinli bence 120 civarı başlar.

 
Astra msı bi havası da var arka çaprazdan bakılınca  :)  Golf hariç bütün markalar yenilenince başka bir şey oluyo :)  Golf, 7 nesildir nerdeyse aynı :)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Böyle diyoruz ama bakalım Golf 8 nasıl olucak. Şu passat taki ızgarayı getirip koyarlarsa fena durum :D  Jetta ya koymuşlar çıkmacıdan kamyon parçası alıp çakmışlar gibi olmuş :D  O kadar iddialı bir ızgaraya gerek yok bence;  Merco S mi bu ya da Phantom Sweptail  mi :D :D

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt