PHOTON MILESTONE H7 8000 LÜMENS LED tavsiye/yorum


Ben parası hakkında yorum yapmayacağım tercih sizin fakat satıcı ile irtibata geçip golf 7 - 7,5 için uyumlu olup olmadığını sormadan almayın çünkü uymayacak , özel bir aparat var bizim farlarda 7,5 da bu şekildedir diye düşünüyorum


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
Arkadaşlar merhaba,

golf 7.5 halojen farlara sahibim, sarılardan kurtulmak için aşağıdaki gibi bir ürün buldum, karşıdan gelen sürücünin gözünü almaz gibi birşey yazıyor. Kısaca sizin yorumlarınız nedir yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.photonturkey.com/photon-milestone-h7-8000-lumens-led
Sizin farlarınızdan daha iyi bir aydınlatma beklemeyin., beyaz ışık alırsınız ama farda mercek olmadığı için karşıdan gelen sürücüleri rahatsız edecektir., 400 lira + işçilik masrafı yapacağınıza Osram Night Breaker Lazer veya Unlimited serisi H7 ampüllere bakın derim

 
Bence o kadar masraf yapana kadar mercek montajı yaptırın veya hiç ellemeyin paranız cebinizde kalsın. Çünkü ne yolunuz aydınlanacak ne de diğer sürücülerden selektör eksik olmayacak. 

 
Yorumlar için teşekkür ederim. Aslında böyle bir arayış içine girmeme birçok neden var. Bunlardan bazıları bitmez tükenmez bilmeyen ara sokaklarda bile gözlerinizin içine edip tavşan gibi hissetmenize neden olan (tertemiz havada) sis farı + xenon vb. açık olarak kendi güvenliği hiçe saydığı gibi diğer sürücülerin güvenliğini hiç düşünmeyen magandaların sayısının çok çok fazla olması etkendir. Bununla beraber aydınlatma oranının artması umudu vs.

Aslında eski bir osram nb unlimited plus kullanıcısıyım yada benzer türevleri. Halojen ampüllerde teknolojinin sınırı olduklarını düşünüyorum ve açıkçası çokta bir fark göremiyorum. Estetik kaygı sebebi ile sarımtırak yanması felan belki iyi olabilir. Ama halojen ampül teknolojisi bu kadar.

Renk spektrumu ve gözün optimal görüş değerlerini (kelvin, ışık renklerin objelerden yansıma katsayıları vs.) üniversite zamanlarından hatırlar gibiyim. Çokta detaya girmeden sadete gelirsek satıcının taahhüt ettiği gibi ışık çizgisinin düz olmasından dolayı (odaklanma problemi olmadığı söyleniyor) göz almaması ve %100 muayeneden geçmesi (mercek montajı yapılır ise far yıkama sistemi çok meşakkatli bir iş muayenede sök tak zor geliyor :)) sebeplerden ötürü ürünü sipariş vermeyi düşünüyorum.

Gerçekleştirirsem konu altına sonuç ve yorumlarımı eklerim.

https://fardoktoru.com/araciniza-ozel-cozumler/volkswagen/golf/yeni-golf-7-led-xenon-h7-photon

11.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@mehmetmert bu ürünü kullandınız mı ya da kullanan biri var mı? Ben de şu halogen farlardan bıktım. Şuan GE megalight ultra 130 takılı ama yeterli değil kesinlikle. 

H7 de hadi idare ediyorum bunlarla desem h15 ler tam bir rezalet.

 
Böyle bir çalışma yapmak isteyenler için, ürünler hakkında yorumlarımı yazmak istiyorum.

Kısalar için belirtmiş olduğum photon milestone h7 8000 lumens 6000k ürünü 370 tl ye satın aldım parasını kesinlikle hakediyor. Odaklanma çok iyi aynı halojen ampül gibi, tam beyaz ve aydınlatma çok fazla arttı. Muayeneden geçiyor olması da bir artı. 7.5 lar için montaj biraz zahmetli sol far için tampon sökümü gerekebiliyor.

Uzunlar için Niken h9(h11) 4000 lumens 6000k ürünü 75 tlye aldım aynı durum bu ürün içinde geçerli almayı düşünenler değerlendirebilir. 

Toplamda 500 tl gibi bir rakam ile farları tamamen led yapmış oldum.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Deja-vu hocam müsait bir zamanınızda aydınlatma fotoğraflarını yükleyebilir misiniz acaba?  ve nereden aldınız acaba

 
Aracımda replika çift u led var, uzun kısa(hem mercek hem çanak) niken led taktım, önümü göremiyorum.Bu led takıp aydınlatma şahane oldu diyenleri anlayamıyorum.Ledden lede bu kadar fark eder mi?

 


Geri
Üst Alt