VAG Kablom Geldi, Kodlamalarımı yaptım :)


Alpostros

Üye
Katılım
24 Mar 2018
Mesajlar
81
Tepkime puanı
48
İsim
Alp
Arkadaşlar merhaba;

Foruma 3 ay önce aldığım golf 7.5 comfortline aracımla katılmıştım. Tabii forum kapanınca hesap puanım ve birkaç konum da kayboldu. Fakat site çökmüşken vag kablom elime ulaştı. Sitede yazan adımları tek tek word dosyasına kayıt etmiştim. Kablo gelir gelmez işe koyuldum :)  17.8 Sürümlü kabloyu kullandım. Yaklaşık 1-2 saatVCDS arayüzünü kurcaladıktan sonra kadran selamlama, klima auto modda iken fan hızı gösterme, amerikan park, Performans kodlaması(act modu diye geçiyordu forumda), ve DWA korna onayı özelliklerini açtım. DWA kornayı sadece dikkat çekmesini istediğim zaman menü den açıyorum yoksa çok fazla ses çıkartıyor. Amerikan parkları da kapı ambiyansına %65 oranında bağladım. Ve sonuç mu? Aşağıda :)

Bir de bu performans kodlaması cidden işe yarıyor. Işıktan kalkarken araba çok isteksizdi, devir 1500 de sabit gidiyordu sonra biraz daha gaza basınca devir alıyordu. Şimdi ise bu işlemi daha hızlı yapıyor ve ilk kalkışlarda daha istekli. Forumdaki arkadaşlara bana yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum :)

IMG_5719.JPG


 



 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı olsun Hocam. Kablo ile arasira değişim kodlamalar yaparak aravinizbile aranızda ki bağı kuvvetlendirmeniz hoş oluyor. Kazasız belasız Kullanmanız dileğiyle iyi Forumlar Dilerim.

Sent from my SM-G950F using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

 
@Alpostros hocam ellerine sağlık yakında bizde 7.5 alırsak deneyimlerini paylaşırsın ve hayırlı uğurlu olsun yeni aracınız :000074-medium:

 
Kablo orijinal mi hocam? Nereden, kaça aldınız acaba? :)

 

Geri
Üst Alt