Korna bazen çalmıyor


murat52

Üye
Katılım
12 Ocak 2016
Mesajlar
120
Tepkime puanı
16
İsim
murat
Daha önceden başına gelen oldumu ? Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir ? Araç 2014 model.

 
Daha önceden başına gelen oldumu ? Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir ? Araç 2014 model.
Daha önce temassızlık olduğu için garanti kapsamında değişen bir korna hatırlıyorum.

Kornalar genel itibariyle sert..

Genel kanaat bu yönde.

Yanlışlıkla basmayı önlemek için olmalı

Fakat uygun bir zamanda batırmakta fayda olacaktır.

Geçmiş olsun Değerli Hocam 

 
Korna bozuluyor. Cift korna var golflerde. Kronik bir sorun servis degistiriyor. Garanti yoksa para isteyecekler. Pazarlik yapin kronik oldugunu soyleyin.

 
Merhaba

kontak kapalıyken kornanın çalmadığını biliyorum.Ayrıca çocuklar basmasın diye çok sert bir yapısı var ondan olabilir veya sigortası atmış olabilir.

 
@birol6183 Konunun üstünden baya zaman geçmiş ama benim başıma yeni geldiği için yazmak istedim. Hafta sonu kormamın sesi nin değiştiğini fark ettim, o eda lı ses gitmiş yerine road runner ın çıkardığı gibi bipp bipp sesi gelmiş, oğlum ile beraber aracın başına gittik ve netten golf korna sesini benim araç ile karşılaştırmak için direksiyon başına geçtik, henüz kontağı takmamıştım ki oğlum kornaya basacak oldu, çalışmaz diye düşünmüştüm (daha önce dediğiniz gibi kontak kapalıyken çalmıyordu) ama bu sefer çaldı, bende baya şaşırdım doğrusu. 

saygılarımla

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Benimde kornamın bitanesi yanmış durumda normalde golflerde çift korna varmış benimki tekden calıyor 2 defa yaktım kornayı :D  cok uzun basmayın kornaya yanıyor sigortası atıyor genelde ama genelliklede yanıyor 

 
@yusufacs Ben neredeyse korna kullanmam :)  ama yinede bozulmuş. Peki yenisini nereden temin etmiştiniz, servis ten mi yoksa ender den mi? Acaba diyorum Ferrari kornası mı taksam :)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:


Geri
Üst Alt