Araç değiştirme sürecim.


tolqa35

Üye
Katılım
7 Şub 2016
Mesajlar
60
Tepkime puanı
3
İsim
Tolga
Murat Hocam hayırlı geceler, araba fiyatları aldı başını gitti. Maalesef 2. el piyasası ise sıfır araç fiyatları ile yarışır durumda. Malumunuz benim ev kredi borcum 5 ay sonra bitecek.(Allah borçlu olanların yardımcısı olsun.) Ben ise araç değiştirme sürecimi 3 ay erteledim. Hem 2017nin bitmesine neredeyse 1 ay kaldı, alacağım araç 2018 olacak. Hemde maddi anlamda daha rahat edeceğim.Şimdiki aracımı 2015 model olmasına rağmen 2016 şubatında alıp hata yapmıştım. Aynı hataya bu sefer düşmek istemiyorum. Neticede aracım şıktır şıkır. Bu süreç de sıfır araç fiyatları artsada bizim araçlarda artacak.  Sizin Engin tecrübe ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sabırla dinlediniz. Yüz yüze tanışmayı çok isterim. 3 ay sonra araç seçerken ve aracımı satarken yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi umuyorum. Selam ve saygılarımla...

 
Değerli Tolga Hocam

Neler yaptığinızı merak ederek Sizi aramayı düşündüğümde saatin 23.30 olması beni engellemişti. Ama görüyorum ki kalp kalbe karşıymış.

Görüşmelerimiz sonrasında hızlı bir karar vererek olası bir mutsuzluk vesilesi olacak hamle yapmadığınıza sevindim.

Ödentilerinizin biteceği tarihte daha geniş bir yelpazede seçenekleri hep birlikte araştıracağız.

Sonra sırada bulunması imkansıza yakın özellik olan düşük km.li dizel makineye sahip ve Maşallah tertemiz aracınızı ikinci yeni sahibine ulaştırmak var. 

Hayırlısı olsun şimdiden.

Ben de sabırsızlıkla bekliyorum  :000042-medium:

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt